Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

Recommended Posts

Opublikowano

Ten LED ktorego masz jest OK wiec nie musisz juz inwestowac w HPSa czy inne LEDy. Tylko na przyszlosc pamietaj 10-15cm od szczytow od samego poczatku, a bedzie zajebiscie :)

Opublikowano

No tak tylko planuje w nastepnym growie wiecej roslin dac wiec bede musial dokupic namiot jakis min 2/2/2 i leda badz hps jezeli bede mial namiot w chlodnym miejscu  :laugh:

Opublikowano

No to moje automaty pod LEDem wyglądają zupełnie inaczej- są rozłożyste, niskie, gęste i mają zawiązki szczytów na podobnym etapie jak u Ciebie, a mają aktualnie 30 dzień. Tyle, że fakt- u mnie panel wisi max 40 cm nad roślinkami, a zazwyczaj coś koło 20cm.

Opublikowano

Moze nadrobia nie pykaj :)

u mnie tez to nie jest jakies zajebiste tak na serio bo moja zarowka LED jest 80W a w praktyce okolo 30W. I tez mi sie wydaje ze sie troche powyciagaly, ale czekam cierpliwie i zobacze co sie bedzie dzialo :)

W poprzedni grow na samych CFLkach w 30 dniu chyba bylo bardziej zaawansowane kwitnienie :)

Opublikowano

U mnie jak na racie nic ciekawego sie nie dzieje jedyne co zauwazylem to robi sie juz szron na listkach przytopowych wiec zdjec nie ma sensu robic zdjec, zrobie je w sobote :P

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+