Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

Recommended Posts

Opublikowano

Po 1 to Siema jestem nowy na forum i szukam kogoś kto mógł by mi odpowiedzieć na pyt o światło do boxa ale od początku wymiary szafki to 50cm wysokości 40szerokosci i 30 głębokości (na 1 roślinę ) jaka dać tam świetlówkę energooszczedna.? Jak można to link do niej nawet nie koniecznie z allegro ale może być z obi castoramy czy coś mam w .... Takich sklepów blisko. Chodzi o to żebym pokazał wariatowi ram w sklepie z tego linku a on mi juz to tam odnajdzie z góry dzięki i jeszczeraz Yoo all :D

aa no i jeszcze jedno na jaka wysokość nad roślina ta świetlówkę zawiesić.?? I Box może być drewniana szafka czy namiot bądź z blachy pospawac.? . I słyszałem ze nawóz humus jest dobry ale obawiam się czy nie wpłynie na smak sortu i pałeczki nawozowe stosować czy nie.???  

Sory za spam ze poprzedniego nie edytowałem ale na tel jestem i nie zaczailem tego na początku

Opublikowano

Siema.

Wyszukiwarka działa na forum dobrze. 

Poniżej linki do lektur, które musisz przeczytać, by wiedzieć coś o uprawie.

https://trawka.org/topic/32901-uprawa-konopi-jestes-poczatkujacy-wejdz-i-przeczytaj-a-bedziesz-wszystko-wiedzial/

https://trawka.org/topic/32562-budujemy-growbox-od-czego-zaczac-jak-zbudowac-jaka-lampa/

W Twoim przypadku, niski box, więc tylko świetlówka CFL, bądź diody LED.

Opublikowano

Olej świetlówki, CFL itp. bo to strata czasu. Kupuj z allegro zestaw HPS 70W 

Żadnych pałeczek, w growshopach znajdziesz zestaw nawozów BioBizz Indoor Pack w okolicach 40zł  i masz wtedy fajne nawozy. 

Opublikowano

hps są w .... Drogie mam hps 400w ale bez statecznika zaplonnika itp tylko gwint żarówkę i kable jakieś 3 odstają (to taka typowa latarnia uliczna) jeżeli ma ktoś sprzedać brakujące elementy to prędzej wielkość boxa dla mnie nie ma znaczenia mam wyrozumiała mamę...

Opublikowano

A to all zestaw razem z lampa.??? Ja się na ty. Słabo znam a na zdj tam lampy nie widzę tylko kable i chyba statecznik i coś tan jeszcze

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+