Macky Opublikowano 26 Lutego 2015 Opublikowano 26 Lutego 2015 Wrzuć fotkę jeszcze jak już będzie materiał wysuszony
Kolesio Opublikowano 1 Marca 2015 Autor Opublikowano 1 Marca 2015 Oto fotki suszu Wstyd jak nic no ale macie Moze nastepnym razem pojdzie lepiej. 1
Scooby-Doo Opublikowano 1 Marca 2015 Opublikowano 1 Marca 2015 Jak na 1wszy raz to i tak powinieneś być zadowolony....ja tam bym był Teraz wyciągasz wnioski i następny raz już większa wiedza i doświadczenie I teraz już jesteś GROWER , Panie !
Gość Bio Opublikowano 1 Marca 2015 Opublikowano 1 Marca 2015 Jak na 1wszy raz to i tak powinieneś być zadowolony....ja tam bym był Scrop nisko sobie zawieszasz poprzeczke Moze nastepnym razem pojdzie lepiej. Nie moze ale na pewwno! Wiecej wiary w siebie bo bez niej nic nie osiagniesz!
Scooby-Doo Opublikowano 1 Marca 2015 Opublikowano 1 Marca 2015 Scrop nisko sobie zawieszasz poprzeczke Chciałem pocieszyć chłopaka mój pierwszy raz był na parapecie od grudnia zaczynając gdzieś w 2006 roku i powiem Ci że właśnie było coś koło 5g może troche więcej. Ale w takich przypadkach biorąc pod uwagę , że to pierwszy raz to uważam , że nie jest źle. Napewno było by gorzej gdyby nie doszedł do końca.
Recommended Posts