-
Wpisy na blogu
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Pan Ogrodnik · Opublikowano
Zażywanie każdej używki czy nawet jedzenie mięsa dzień w dzień szkodzi. Po prostu musisz to odstawić. Zacznij uprawiać jakiś sport - biegać, jeździć rowerem.... i po jakimś czasie wszystko wróci do normy. -
Przez Pan Ogrodnik · Opublikowano
W Polsce każdy "orze jak może" -
Przez Jeb z Dzidy · Opublikowano
Nie boi się albo jest taka durna. -
Przez Macky · Opublikowano
Człowiek martwi się że będzie przypał przy uprawie kilku krzaczków na własny użytek a inni na żywca sprzedają marihuanę ogłaszając się w internecie 🤑 Ta teraźniejsza młodzież niczego się nie boi. -
Przez CannaFans · Opublikowano
A te aukcje allegro i olx z ziołem widziałam, myślałem że sprzedają tam przemysłówkę cbd co wcale nie kopie. Na facebooku działa to trochę inaczej, ogłaszają się osoby z danego miasta że można się gdzieś umówić i odebrać osobiście. Takie lokalne ogłoszenia sprzedawców maryśki. Mniejsze ryzyko że ktoś ci wyśle przemysłówkę zamiast prawdziwej marihuany. Chociaż z drugiej strony jak ci ktoś da do ręki to też nie wiesz co w worze jest. Ja bez degustacji nawet na miejscu bym nie kupił.
-
-
Gallery Statistics
Recommended Posts