yolo.lwów Posted December 3, 2014 Share Posted December 3, 2014 prosze podać jakie info potrzebujecie.. i prosze o pomoc!! ---------- Zdjęcia skasowane przez admina. Zdjęcia proszę umieszczać na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SmakMaroca999 Posted December 3, 2014 Share Posted December 3, 2014 ile masz metrow2?Box? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yolo.lwów Posted December 3, 2014 Author Share Posted December 3, 2014 ile masz metrow2?Box? jakby to powiedzieć nei mam boxa były na parapecie .. ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest joker Posted December 3, 2014 Share Posted December 3, 2014 kup hps 250 w zrob boxa przesadz rosliny do wiekszych donic podsyp ziemi po same liscie i jedziesz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vito Posted December 3, 2014 Share Posted December 3, 2014 Przede wszystkim czytaj forum, oglądaj zakończone growlogi a wiele Ci to pomoże. Uprawa konopi - Jesteś początkujący ? Wejdz i przeczytaj a bedziesz wszystko wiedział Link to comment Share on other sites More sharing options...
przezorny Posted December 3, 2014 Share Posted December 3, 2014 widze, że gościu lepszy ode mnie ja to na początku chciałem pod lamką biurkową , dobrze, że mistrzu Vito wyeliminował z mojego myślenia tego rodzaju koncepcje Link to comment Share on other sites More sharing options...
naitsyrk Posted December 3, 2014 Share Posted December 3, 2014 Jeżeli chcesz mieć jakiekolwiek oświetlenie dla pomidorów to niestety box będzie konieczny. No chyba że chcesz aby hps przez 12 lub 20h świecił w oczy o ledach nawet nie myśl, jak chcesz mieć dwie roślinki nie więcej to nawet hps 100W sie nada, jezeli jednak myślisz przyszłościowo to 250 będzie idealnym wyborem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frycekoss Posted December 4, 2014 Share Posted December 4, 2014 Bierze mi sie tylko jedno na myśl........Synu MarnoTRAWNY Tyle tu można dobra wyczytać , tyle sie nauczyć , zdobyć od grom wiedzy...... a przede wszystkim święte słowa Vito - nie kiełkuj , zanim nie zbudujesz boxa pamiętaj co Cie nie zabije to powinno wzmocnić PEACE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest joker Posted December 4, 2014 Share Posted December 4, 2014 hehe widze ze wszyscy mądrzy i zapomnieli co nie którzy jakie dziwactwa wypisywali a o pomysłach nie wspomne Link to comment Share on other sites More sharing options...
yolo.lwów Posted December 5, 2014 Author Share Posted December 5, 2014 w jakiej odległości od roślinek pownna być lampa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.