Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

Recommended Posts

Opublikowano

dzien 76 / flo 48

cos pozarlo mi liscia i szczerze mowiac nie mam pojecia co sie z tym lisciem stalo... 

IMG 0018

IMG 0019

IMG 0023

22 lutego mijaja dokladnie 3 miesiace od wyjscia z ziemi. mysle, ze to dobry moment zeby zakonczyc jej zycie. co mysliscie o tym, zeby trzymac ja tylko 2 tygodnie? 

chce zbic nowa bude i zastanawiam sie czy moge zrobic wyciag na dachu boxa, a wloty pasywne na dole bocznej scianki po przeciwnej stronie wyciagu. co wy na to?

pozdrawiam

Opublikowano

Masz jakąś lupę lub mikroskop kieszonkowy ? Miałbyś łatwiej w ocenie.Na ostatniej fotce wydaje się , że jak po3masz do 22 to powinno być OK.Ale jak to mówią ,  lupa/mikroskop prawdę Ci powie   :)

Pozdrawiam

Opublikowano

22 lutego mijaja dokladnie 3 miesiace od wyjscia z ziemi. mysle, ze to dobry moment zeby zakonczyc jej zycie. co mysliscie o tym, zeby trzymac ja tylko 2 tygodnie? 

22 lutego będzie dobrze

chce zbic nowa bude i zastanawiam sie czy moge zrobic wyciag na dachu boxa, a wloty pasywne na dole bocznej scianki po przeciwnej stronie wyciagu. co wy na to?

jak najbardziej 

Opublikowano

dobra to kosa idzie 22 :) nie trzymam dłużej bo muszę rozebrać stare pudło i zabrać się za nowe :) 

kosa z samego rana zaraz po włączeniu lamp? jak długo potem suszyć w boxie z włączoną wentylacją? i co po wysuszeniu? 

Opublikowano

cytuję Anonymous "Ścina się z samego rana, tuż po zapaleniu się światła". 

myślę, że to jest człowiek który coś już tam wie na ten temat i nie pisałby bzdur :)

Opublikowano

no tak to jest człowiek Sensej , tylko włanie nie jestem pewien czy nie obiło mi sie o uszy własnie że tuż przed włączeniem .....poczekamy zobaczymy co napisze może jestem w błędzie ;)

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+