Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

Recommended Posts

Opublikowano

niestety mam problemy z kompem i moge tylko z komorki zdjecia dodawac wiec wybaczcie. chodz teraz ten zlom jakos ogarnia... dziwne :) 

Dzien 17

jeszcze troche w dol udalo podciagnac sie szczyt, ale mocniej nie probuje bo jeszcze ja zlamie :)

image

image

Opublikowano

te szczyty co są pod spodem wyciąga się do góry lekko palcami i zaczepia o liście żeby nie wróciły pod spód

o ile to możliwe bez uszkodzenia

roślina wysyła auksyny do części które są  położone najwyżej i to one  będą się rozwijać

Opublikowano

gdyby to była regularna to byłby najlepszy sposób, prowadzić jak najszerzej,

podrosło by ci kilka szczytów i jeszcze raz na boki jak najszerzej

mi tak wychodziły najlepsze i największe na outdoor

masz automat - zobaczymy co z tych genów będzie dało się zrobić

Opublikowano

Pozostaje czekac. Jak narazie roslina troche przyhamowala bo nie widzę oznak dalszego wzrostu - przynajmniej tak mysle :)

moze troche glowny szczyt stara wyciagac sie do swiatla, ale bez szalu.

Kiedy moze zaczac kwitnac? I od kiedy dawac nawoz na kwitnienie? Mozna lac jeszcze przed rozpoczeciem kwitnienia?

Opublikowano

Dzien 20

Wszystkie te duze liscie pozaginalem tak aby jak najbardziej odslonic szczyty. Moze mozna bylo by je poodrywac, czy jeszcze za wczesnie na takie zabiegi?

post-41971-1418461667,8091_thumb.jpg

Opublikowano

Chłopie jakie liście Ty chcesz "poobrywać" daj im spokój! Niech spokojnie rośnie.

Pamietaj czym jest nadgorliwość-najgorsza z możliwych rzeczy.

Liście usuwasz dopiero wtedy gdy robią się blade , wtedy masz znak , że wypija soki z liści , ładując potencjał w kwiaty.

• Upvote 2
  • Downvote 1
Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+