olimp Posted September 22, 2014 Share Posted September 22, 2014 Witam: zaczne od tego, ze nie pasuje chyba do żadnego forum 1. jestem w Hiszpanii i zostane tu jeszcze długo, zająłem sie uprawą niedawno - to moja pierwsza roślinka 2. warunki: dwa balkony, musze przekladać roślinke na słońce, temperatura stała około 26 w dzien i 23 w nocy. godzin słonecznych około 11 3. ziarenko (white widow kupione w sklepie w UK) wsadziłem na watke i wykiełkowało 2 dni poźniej: 12 wrzesnia 4. zasadziłem w ziemi w butelce. natepnego dnia roślinka sie przebiła. to zdjecie około 16. września 5. parę dni poźniej(ponieważ zrobiłem samopodlewajacy sie system, a jest to raczej słabe postanowiłem przesadzić roślinke do dużej donicy) 6 dzis jest 22 wrzesnia i roślinka wyglada tak: troche mnie martwi, czy nie jest za mała jak na swój wiek. Czy ktoś mogłby mi pomoc i popilotować moja uprawę? obiecuję, że zdobytą wiedze bede przekazywał dalej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ambasadorka Posted September 22, 2014 Share Posted September 22, 2014 Spokojnie, witamy poradzimy tylko wieczorkiem, teraz w trasie :0 super ze w hiszpani, piekny klimat tez sie niebawem wybieramy Link to comment Share on other sites More sharing options...
olimp Posted September 22, 2014 Author Share Posted September 22, 2014 super wielkie dzieki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vito Posted September 23, 2014 Share Posted September 23, 2014 Witaj, także niedługo będziemy w es więc tutaj pasujesz Fakt wygląda że stanęła, napisz co to za ziemia ? Jaką wodą podlewasz ? Potrzeba jej teraz wyłącznie słońca i dobrej wody. Jak z wilgotnością ? Termometr z higrometrem zawsze się przydaje, nawet do domu. Wygląda na zdrową, więc może pierwsze dni inwestuje w korzenie i zaraz powinna ruszyć. Zdjęcia dodawaj do galerii forum, jako załączniki do posta kiepsko się ogląda. Jak dodać fotki: http://trawka.org/topic/31837-jak-dodac-zdjecia-do-galerii-trawka/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.