rogercc Opublikowano 1 Września 2014 Opublikowano 1 Września 2014 Witam. Chciałbym zapytać co to może być ? Roślina ma fioletowe topy;p na zdj troche z żółkła ale podlałem ja planktonem i juz jest git. Cytuj
Gość joker Opublikowano 1 Września 2014 Opublikowano 1 Września 2014 jak ma fioletowe topy to masz fioletowe pheno wiec bedziesz miał tak zwany fiolet Cytuj
rogercc Opublikowano 1 Września 2014 Autor Opublikowano 1 Września 2014 aha dzieki za odp, czyli ogolnie rzecz biorac spoko temat? chodzi mi tu o haj Cytuj
Gość joker Opublikowano 1 Września 2014 Opublikowano 1 Września 2014 aha dzieki za odp, czyli ogolnie rzecz biorac spoko temat? chodzi mi tu o haj klepac bedzie napewno a co do haju to niemam pojecia zapalisz bedziesz wiedział ale raczej haj euforyczny Cytuj
rogercc Opublikowano 1 Września 2014 Autor Opublikowano 1 Września 2014 to cieszę się a Twoim zdaniem jak na ten okres wszystko z nią ok? foto jest gdzieś sprzed tygodnia Cytuj
Gość joker Opublikowano 2 Września 2014 Opublikowano 2 Września 2014 daj nowa fote bo ta co dales to ma gigantyczne braki nawozow a tak to wszystko idzie jak nalezy Cytuj
rogercc Opublikowano 2 Września 2014 Autor Opublikowano 2 Września 2014 tak to wygląda... czym najlepiej teraz podlewać żeby było dobrze? Cytuj
Gość joker Opublikowano 2 Września 2014 Opublikowano 2 Września 2014 wyglada mi to na potężne braki papu ktory to dzien roslin ?? nowe listki te co wychodza tez sa zolte ??? Cytuj
rogercc Opublikowano 2 Września 2014 Autor Opublikowano 2 Września 2014 posiadam planton k jak wcześniej wspomniałem oraz biopon do roślin kwitnących ktorego jeszcze nie używałem nadaje się? Cytuj
Gość joker Opublikowano 2 Września 2014 Opublikowano 2 Września 2014 biopon jakie ma npk planton jest lipa Cytuj
Recommended Posts