Skocz do zawartości
nasiona marihuany i konopi w thc-thc

growshop grower.com.pl

Recommended Posts

Opublikowano

jak ma fioletowe topy to masz fioletowe pheno 

wiec bedziesz miał tak zwany fiolet 

Opublikowano

aha dzieki za odp, czyli ogolnie rzecz biorac spoko temat? chodzi mi tu o haj

klepac bedzie napewno a co do haju to niemam pojecia 

zapalisz bedziesz wiedział ale raczej haj euforyczny 

Opublikowano

daj nowa fote bo ta co dales to ma gigantyczne braki nawozow 

a tak to wszystko idzie jak nalezy

Opublikowano

wyglada mi to na potężne braki  papu ktory to dzien roslin ??

nowe listki te co wychodza tez sa zolte ???

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Reply to this topic...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Nowe tematy

• Nowe posty

• Długo kazali czekać ale powiem Wam że warto było. Początkiem tygodnia trafiła do aptek świetnie zbalansowana hybryda pół na pół Sativa x Indica.   W skład tej odmiany wchodzą Animal Mints Sativa x Bubba Kush indica. Zakres T*C to aż 25%-30% czyli według testów zachowuje widełki nie mniej niż 25% i nie więcej niż 30% Topy gęste mocno zwarte, porządnie wytrymowane. Poddane starannej selekcji. Jak podaje producent, kwiaty są suszone metodą Hang Dried & Hand Finished - metodą wiszącą bez suszarek mechanicznych. Pod koniec procesu przed curingiem pracownicy ręcznie selekcjonują i trymują topy.  Dzięki temu dostajemy materiał jakiego nie powstydziły by się najlepsze Holenderskie kofishopy. I to w cenie, w zależności od apteki między 250-300 zł za gram. Ja kupiłem za 280 i jestem bardzo pozytywnie zaskoczony bo tu wszystko się zgadza.  Po otwarciu pudełka od razu dało się wyczuć charakterystyczny dla genów indica 🦨.  Ale po chwili przebija się delikatnie 🍋  To za sprawą dominujących terpenów - kariofilenu i limonenu. Bardzo dobry następca niedostępnej już odmiany Krypton.    pozdro 420 🤜🤛😮‍💨😶‍🌫️
    • Tu się nic nie zmienia 😄   Puchną    W skrócie dostaje more Grams do końca, co 4-5 dni 2.5 l. , dam jej jeść jak spyta, a dużo z nią rozmawiam. Zbadamy jak będzie gotowa, w końcu panienki mają testera 😂🤣
    • Siemanko Załoga! 👋 Wpadam tylko na chwilę z szybkim raportem, bo w życiu prywatnym/zawodowym mam taki zapierdziel, że nie wiem w co ręce włożyć. Ale spokojna głowa – do namiotu zaglądam regularnie, tam wszystko pod kontrolą. Ostatnie dni minęły pod znakiem Wzrostu i Karmienia. 💧 PODLEWANIE (Czwartek/Piątek): Maluchy (LSD Auto) oficjalnie przestały być niemowlakami. Wjechało pierwsze konkretne jedzenie na masę. Menu: Woda + Bio-Grow (pierwsza dawka azotu) + Bio-Heaven + Root-Juice. Bonus: Dostały też kropelkę Vitasol (cukry), żeby dokarmić życie w glebie. 🚀 REAKCJA: Przyjęły to genialnie! 💪 Momentalnie nabrały ciemniejszego, zdrowego koloru. Widać, że ruszyły z kopyta. Robią się gęste i krępe (taka "sałata"), więc z LST jeszcze chwilę czekam, aż minimalnie pójdą w górę, żeby było jak podejść z drutem. 📸 FOTORELACJA: Poniżej wrzucam mix zdjęć z ostatnich kilku dni – widać progres gołym okiem. Phoenix w tle oczywiście dalej puchnie i czeka na "Gwiazdkę po Świętach". Trzymajcie się, wracam do roboty! Endriu  
    • Serio szukam czasu na posty, a tu produkcja sama się nie zaprojektuje 😉    
  • Gallery Statistics

• Images
      65.2 tys.
    • Comments
      1.3 tys.
    • Albums
      1.9 tys.

Latest Image
    Przez KushSensei,
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+