-
Wpisy na blogu
-
Nowe posty
-
Przez Eolenis · Opublikowano
Z tymi doniczkami w takim namiocie jest masakra. Ja mialem w pierwszym grow. Mozesz zaglądać. Ja bym je puścił do gory zeby wygonić dobrze spod bo pozniej nie ma jak wiatraków od spodu zamontować. Rozumiem ze to fotoperiody, więc masz mozliwosc je pogonić do góry. Powodzenia -
Witam. Miło widzieć nowe osoby. Bardzo ciekawy zestaw. Szukałem długo namiotu 70x70 lub 75x75. Powodzenia życzę. Nawozy ja Rysiu. Ja zaczynam od połowy dawki z tabelki i koryguje w górę. Rootjuce daje tylko pełna dawkę od poczatku. Fisch max nie wiem czy otwierałeś, strasznie smierdzi. No I on zastępuje bio grow, bo popalisz azotem -
Ja to bym na każdą osobno mieszał wodę, bo widać ewidentnie roznice. -
Przez ElElDee · Opublikowano
to dostana jutro pelna dawke bio growa, reszte dawac tak jak dawalem, czy cos odstawic zeby nie zjarac? mimosa wyglada na taka najdelikatniejsza, z kolei patrzac na godzika, to on rosnie jak taki typowy "chwascik" zadowolony i nic na nim nie zauwazylem, na cake te kropki, ale sie nie powiekszaja ani nic. -
Przez Rysiu · Opublikowano
Może potas bardziej? Ewentualnie azot. Daj im po pełnej dawce wszystkiego przy następnym podlewaniu. Ogólnie tragedi nie ma. Nie ma co się stresować.
-
-
Gallery Statistics
-
Images65.3 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-

Recommended Posts