Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

• Replies 42
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Opublikowano

Niestety, korzenie 17 dniowych jeżeli były już w docelowych to się rozrosły i je pourywa gdyby chciał wymienić podłoże. Nawozy BioTabs stosuje się na samym starcie mieszając je w podłożu. Inaczej jeżeli były w jakiś 2L max doniczkach, wtedy można je jeszcze jako sadzonki potraktować. 

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Ktory nawoz stosuje od poczatku? Kielkuje wlasnie nasiona, bede je przesadzal do docelowej od razu, w donicy mam juz biobizz light mix i tabletke biotabs, wsadz tam wykielkowane nasionko i nie podlewam zadnym nawozem?

Opublikowano

Bardziej chodzilo mi o to, czy moge kielek wrzucic od razu do ziemi ? Biorac pod uwage, ze bedzie tam juz wymieszany nawoz z ziemia i tabletka wsadzona, czy to nie zaszkodzi kielkowi?

Opublikowano

Bardziej chodzilo mi o to, czy moge kielek wrzucic od razu do ziemi ? Biorac pod uwage, ze bedzie tam juz wymieszany nawoz z ziemia i tabletka wsadzona, czy to nie zaszkodzi kielkowi?

A gdzie chcesz go wsadzać jak nie do ziemii?

Mam pytanko do bardziej doświadczonych growerów, otóż:

większą efektywność zaprezentuje nam owy produkt czy raczej standardowe nawozy np. od DutchPro?

Opublikowano

Tu może nie chodzi o efektywność a o rodzaj uprawy mam na myśli ganje uprawiana naturalnie biologicznie bez żadnych mineralnych ulepszaczy. Przede wszystkim chodzi tutaj o smak salach i jakość uprawianego ziela. Pozdro

Opublikowano

To wiadomo ale korzystając z produktów renomowanych marek, które cenią się bardzo wysoko oczekujemy więcej. Moje pytanie właśnie zadałem z czystej ciekawości, wydaje mi się, że te biotabsy są po prostu wygodnie w użytku, ponieważ nie musimy mierzyć ph wody, a jak to się ma na plony to tego nie wiem.

Opublikowano

Czytaj uwaznie, zadane pytanie brzmialo czy ziemia biobiz lm NAWOZONA juz biotabsami nie zaszkodzi nasionku, czy lepiej kielek dac do kubeczka tylko z ziemia i pozniej sadzonke do docelowej z nawozem

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+