Macky Opublikowano 14 Lipca 2014 Opublikowano 14 Lipca 2014 Nawilżacz wyjmij i zobacz jaka będzie wilgotność, jeżeli spadnie poniżej 30% to wtedy znów wstawisz. Liście całkowicie żółte zdejmij. Reszta malina
Ambasadorka Opublikowano 24 Lipca 2014 Opublikowano 24 Lipca 2014 Jak jest popcorn jest impreza coraz bliżej, tylko nie podkradaj Najfajniejszy okres podczas flo Fajnie mandarina wygląda
Macky Opublikowano 24 Lipca 2014 Opublikowano 24 Lipca 2014 Ładnie, to dopiero początek więc wstrzymaj się jeszcze z tydzień, po czym zacznij od połowy dawki. Ładne i zdrowe
Wilk Opublikowano 24 Lipca 2014 Autor Opublikowano 24 Lipca 2014 Tak zrobię Jak jest popcorn jest impreza coraz bliżej, tylko nie podkradaj Jak narazie to nie ma co podkradać ;p
Wilk Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Witam towarzystwo w końcu miałem okazję zrobić trochę zdjęć więc po 9 dniach przerwy, pora na jakieś wieści z boxa Od razu muszę wspomnieć, że zdjęcia są beznadziejne bo robione telefonem :< Dziewczętom minął dzisiaj 47 dzień życia i trzeba przyznać że troche przybrały na wadze od ostatniego upa Jeśli chodzi o warunki w boxie to wilgotność utrzymuje się mniejwiecej na poziomie 40/60, oczywiście w zależności od tego czy nie były ostatnio podlewane. Z temperaturą jest trochę gorzej. Mają tam dość gorąco. ok 30 stopni jest za dnia, a w związku z tym listi górne wyższych roślinek np. CM trochę są suchawe. Zacząłem już lać Hesi Fosfor. Dostały jakieś 2-3 podlania. Niestety, jak widać na zdjęciach, trochę zaczęły żółknąc liście. Myślicie, że może im czegoś brakować czy to już raczej w tej fazie normalne? No i fotki: Ak#1 AK#2 AK#3 (młodszy o jakiś tydzień) Pozdro zapomniałem o zdjęciach mojej faworytki Cream Mandarine
Macky Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Wszystkie dolne żółte liście pozdejmuj z roślin. Pojawiają Ci się oznaki przedawkowania nawozu. Podlewaj teraz samą wodą przez najbliższe 3 podlania. Później podlewaj rośliny na przemian, raz z nawozami, raz samą wodą. Będzie co palić
Wilk Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Myślę ze jak na pierwsze doświadczenie ogrodnicze, idzie nieźle przed wystartowatniem liczyłem na plon rzędu przynajmniej 100g. Myślicie że może się to udać ? Na zdjeciach może tego nie widac ale naprawde ladne topki są tez po bokach
Macky Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Z automatów to wątpię, w ogóle wynik powyżej 0,5 gram z wat to już jest bardzo dobry wynik. Zdradzę Ci zasadę: "Lepiej się miło zaskoczyć niż nie miło rozczarować" także na żaden wynik nie licz, a przy zbiorach będziesz uradowany
Recommended Posts