Macky Opublikowano 2 Lipca 2014 Opublikowano 2 Lipca 2014 Zacznij od poczytania o metodach treningu Trening rośliny i klonowanie
Macky Opublikowano 2 Lipca 2014 Opublikowano 2 Lipca 2014 Na automatach zbytnio się nie znam, ale one z reguły nie rosną wysokie, więc może jakieś delikatne naginanie wystarczy, a jak zabraknie to łamanie i się nie przejmowanie hehe
Macky Opublikowano 6 Lipca 2014 Opublikowano 6 Lipca 2014 Fajnie fajnie Jak zbudować samemu filtr znajdziesz na forum ze 3 fotoporadniki
Wilk Opublikowano 6 Lipca 2014 Autor Opublikowano 6 Lipca 2014 Czytałem, czytałem Będę działał btw. jakbym jednak chciał spróbować Scroga, chocby po to zeby sie czegos nauczyc to myslicie ze to jest dobry moment na montowanie siaty? W koncu nawet jesli siatka nie wiele pomoże to przeciez raczej nie zaszkodzi, prawda?
Macky Opublikowano 6 Lipca 2014 Opublikowano 6 Lipca 2014 siatkę wykorzystuje się do treningu albo do ograniczenia wzrostu rośliny, także siatkę możesz w każdej chwili zamontować.
Gość joker Opublikowano 7 Lipca 2014 Opublikowano 7 Lipca 2014 miejsca masz bardzo duzo ak wysoka nie rosnie kolo 50 cm skunk to samo a mandarynka niewiem odposc sobie siatke skoro to twoj pierwszy grow ogarnij pierw temat a pozniej kombinuj tym bardziej na auto
Wilk Opublikowano 7 Lipca 2014 Autor Opublikowano 7 Lipca 2014 Może faktycznie nie ma co kombinować skoro tyle miejsca mam... Tym bardziej że panny zaczynają powoli kwitnąć Poniżej trochę fotek.Dzień 21 AK#1 AK#2 Mandarynka coś się chce piąć w górę ;p AK#3 - tutaj coś niedobrego dzieje się z listkami. Podpowiedzcie proszę czym może być to spowodowane Pierwsze włoski No i standardowo, grupowe Dzięki za rady Panowie ! Pozdro !
Macky Opublikowano 8 Lipca 2014 Opublikowano 8 Lipca 2014 Ta mała może mieć za gorąco i/lub za mokro. Nie jest to poważne więc za bardzo się nie przejmuj. Reszta malina
Wilk Opublikowano 8 Lipca 2014 Autor Opublikowano 8 Lipca 2014 Dzięki Myślę, że jak na pierwszą uprawę to ładnie idą Zapomniałem zapytać o jeszcze jedną rzecz. W związku z tym że miałem ziemię BioBizz All Mix w ogóle nie lałem nawozów. Tylko Super Vita dostają. Myślisz, że to jest odpowiedni moment żeby zacząć podawać Hesi Bloom Complex?
Macky Opublikowano 8 Lipca 2014 Opublikowano 8 Lipca 2014 Nie, za wcześnie na nawóz bloom, Twoje rośliny się dopiero określiły, to jeszcze nie kwitnięcie
Recommended Posts