Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

Recommended Posts

Opublikowano

Na automatach zbytnio się nie znam, ale one z reguły nie rosną wysokie, więc może jakieś delikatne naginanie wystarczy, a jak zabraknie to łamanie i się nie przejmowanie hehe :)

Opublikowano

Czytałem, czytałem :) Będę działał :)

btw. jakbym jednak chciał spróbować Scroga, chocby po to zeby sie czegos nauczyc to myslicie ze to jest dobry moment na montowanie siaty? W koncu nawet jesli siatka nie wiele pomoże to przeciez raczej nie zaszkodzi, prawda? :)

Opublikowano

miejsca masz bardzo duzo  ak wysoka nie rosnie kolo 50 cm skunk to samo a mandarynka niewiem

odposc sobie siatke skoro to twoj pierwszy grow  ogarnij pierw temat a pozniej kombinuj

tym bardziej na auto 

Opublikowano

Może faktycznie nie ma co kombinować skoro tyle miejsca mam... Tym bardziej że panny zaczynają powoli kwitnąć :) Poniżej trochę fotek.

Dzień 21

AK#1

gallery_10227_691_456416.jpg

AK#2

gallery_10227_691_159994.jpg

Mandarynka coś się chce piąć w górę ;p

gallery_10227_691_257567.jpg

AK#3 - tutaj coś niedobrego dzieje się z listkami. Podpowiedzcie proszę czym może być to spowodowane :huh:

gallery_10227_691_321351.jpg

Pierwsze włoski :laugh:

gallery_10227_691_61618.jpg

No i standardowo, grupowe :)

gallery_10227_691_180573.jpg

Dzięki za rady Panowie !

Pozdro ! :zen:

Opublikowano

Dzięki :) Myślę, że jak na pierwszą uprawę to ładnie idą ;) Zapomniałem zapytać o jeszcze jedną rzecz. W związku z tym że miałem ziemię BioBizz All Mix w ogóle nie lałem nawozów. Tylko Super Vita dostają. Myślisz, że to jest odpowiedni moment żeby zacząć podawać Hesi Bloom Complex? 

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+