Wilk Opublikowano 19 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2014 No rozumiem Myślę, że jutro lub w sobotę się tym zajmę. Jak przesadzę te maluchy to i tak braknie miejsca na cheese'a..
Gość joker Opublikowano 19 Czerwca 2014 Opublikowano 19 Czerwca 2014 z tego co widze na fotach to bedzie dobrze zalezy jakie masz donice
Wilk Opublikowano 19 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2014 Doniczki mam 11 litrowe. Jeśli już o nich mowa, to mam pytanie. Kupowałem je przez neta i okazało się że mają naprawdę spore dziurki do odprowadzania wody. Chciałem podsypać na dno keramzytem żeby mi się ziemia z doniczek nie wysypywała i nie było syfu ale Vito powyżej odradzał mi keramzyt więc nie wiem co zrobić...Zamieszczę fotkę żeby było widać o co chodzi:
rafi_farmer Opublikowano 19 Czerwca 2014 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Syf posprzatasz, czego sie nie robi dla malych. Keramzytem zepsujesz ph gleby
Gość joker Opublikowano 19 Czerwca 2014 Opublikowano 19 Czerwca 2014 11 litra po co tyle ?? nie przesadzajmy masz 3 rosliny no to max na ta powierzchnie boxa 30 dnia wega i tak bedzie ciasno a roslina nie wypelni 11 litrowej donicy korzeniami 7 litrow maks ale jak masz juz takie no to nic nie poradzisz wsyp ziemi i ubij ja na dnie to ci nie bedzie wylatywac skad takie pomysły im wieksza donica tym wieksza roslina ??
Wilk Opublikowano 19 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2014 Ok. Fotoperiod mam 18/6. Zostawić tak jak jest czy zwiększyć? Może jeszcze za wcześnie na myślenie o tym, ale zastanawiam się jaki trening zastosować. Chciałbym zrobic Scroga ale nie wiem czy automaty zdążą tak podrosnąć..
Gość joker Opublikowano 19 Czerwca 2014 Opublikowano 19 Czerwca 2014 aaaaaaa automaty masz ??? to daj spokoj sobie z tymi 11 litrowymi donicami daj 5 litrow i posc wolno i cały czas lec do konca 18/6
Wilk Opublikowano 19 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2014 Kurczę, trochę mnie zmartwiłeś bo moja kieszeń jest wyzerowana do granic możliwości, a przecież na dniach musze je przesadzić. A jakbym po prostu dał mniej ziemi do tych donic?
Gość joker Opublikowano 19 Czerwca 2014 Opublikowano 19 Czerwca 2014 to ci zasłoni planta obudowa donicy kup zwykłe wiaderka 7 litrowe takie malarskie to sa grosze przeciez wywierc dziury i masz donice jak talala
Wilk Opublikowano 19 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2014 No dobra, będę działał Dzięki za dobre rady
Recommended Posts