Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

Recommended Posts

Opublikowano

No rozumiem :) Myślę, że jutro lub w sobotę się tym zajmę. Jak przesadzę te maluchy to i tak braknie miejsca na cheese'a..

Opublikowano

z tego co widze na fotach to bedzie dobrze zalezy jakie masz donice

Opublikowano

Doniczki mam 11 litrowe.:) Jeśli już o nich mowa, to mam pytanie. Kupowałem je przez neta i okazało się że mają naprawdę spore dziurki do odprowadzania wody. Chciałem podsypać na dno keramzytem żeby mi się ziemia z doniczek nie wysypywała i nie było syfu ale Vito powyżej odradzał mi keramzyt więc nie wiem co zrobić...
Zamieszczę fotkę żeby było widać o co chodzi:

gallery_10227_691_325507.jpggallery_10227_691_243649.jpg

Opublikowano

11 litra po co tyle ??  nie przesadzajmy  masz 3 rosliny no to max na ta powierzchnie boxa 30 dnia wega i tak bedzie ciasno a roslina nie wypelni 11 litrowej donicy korzeniami 7 litrow maks ale jak masz juz takie no to nic nie poradzisz wsyp ziemi i ubij ja na dnie to ci nie bedzie wylatywac

skad takie pomysły im wieksza donica tym wieksza roslina ??

Opublikowano

Ok.:) Fotoperiod mam 18/6. Zostawić tak jak jest czy zwiększyć? 
Może jeszcze za wcześnie na myślenie o tym, ale zastanawiam się jaki trening zastosować. Chciałbym zrobic Scroga ale nie wiem czy automaty zdążą tak podrosnąć..

Opublikowano

aaaaaaa  automaty masz ???  to daj spokoj sobie z tymi 11 litrowymi  donicami daj 5 litrow i posc wolno i cały czas lec do konca 18/6

Opublikowano

Kurczę, trochę mnie zmartwiłeś bo moja kieszeń jest wyzerowana do granic możliwości, a przecież na dniach musze je przesadzić. A jakbym po prostu dał mniej ziemi do tych donic?

Opublikowano

to ci zasłoni planta obudowa donicy kup zwykłe wiaderka 7 litrowe takie malarskie to sa grosze przeciez  wywierc dziury i masz donice jak talala

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+