Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano

No to słabo sie przyłożyłem bo mi trimowanie zajęło niecałą godzinke :) ściągnąć te największe szyszki i jeszcze raz je trimować?

Opublikowano

jak myślisz Vito ile moge miec z tego? jestes w stanie teraz ocenić tak po całości? Martwi mnie jeszcze jedna rzecz.. w taka pogode jak pada mam w szopie wilgotność 66 % a to chyba za duzo :/

Opublikowano

Nie ma tragedii aczkolwiek kombinuj by obniżyć wilgotność. Jakiś duży karton z otworami wentylacyjnymi, sprawdzaj pary razy dziennie czy nie pojawia się pleśń, może zniszczyć cały zbiór w ciągu jednego dnia.

Pocięcie głównej łodygi na mniejsze też przyspieszy schnięcie, topki cały czas wyciągają z łodygi wodę.

Opublikowano

Zobacz sobie mojego poprzedniego growloga, tam pokazałem jak ja suszę. Może coś Ci to podpowie. 

Lepiej by wysiało albo leżało na siatce (tak jak u mnie). Jak najbardziej luźno. 

Palonko już klepie, ale po curringu nabierze smaku, zapachu i jeszcze większej mocy.

Pamiętaj że do słoika wkładasz już materiał suchy, nadający się do blanta :) I przez pierwsze 2 dni wietrzysz kilka razy dziennie. 

Opublikowano

Weź karton, przebij go na wylot z obu strony jakimś patykiem aby z obu stron wystawał. Kilka takich w jednym poziomie i masz dobrą suszarkę robiąc kilka poziomów. na spód woreczki strunowe ( z dziurkami, małe) wypełnione ryżem. Możesz położyć skórkę cytryny z supermarketu (samo żółte ) powinny być pryskane na grzyba, po kawałeczku na każdy poziom z suszem.

Opublikowano

Zmieniłem miejscówe i jest po problemie :) tylko powiedzcie mi czy one musze być w ciemni? Bo mam pomieszczenie w którym są okna.

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+