lipson Opublikowano 23 Lipca 2014 Autor Opublikowano 23 Lipca 2014 No to słabo sie przyłożyłem bo mi trimowanie zajęło niecałą godzinke ściągnąć te największe szyszki i jeszcze raz je trimować?
Macky Opublikowano 23 Lipca 2014 Opublikowano 23 Lipca 2014 No i fajnie, wrzuć fotkę jak to teraz wygląda.
Macky Opublikowano 24 Lipca 2014 Opublikowano 24 Lipca 2014 O wiele lepiej Ale już załapałeś o co chodzi więc na następne trimowanie będziesz gotowy
lipson Opublikowano 24 Lipca 2014 Autor Opublikowano 24 Lipca 2014 jak myślisz Vito ile moge miec z tego? jestes w stanie teraz ocenić tak po całości? Martwi mnie jeszcze jedna rzecz.. w taka pogode jak pada mam w szopie wilgotność 66 % a to chyba za duzo :/
Macky Opublikowano 24 Lipca 2014 Opublikowano 24 Lipca 2014 Nie ma tragedii aczkolwiek kombinuj by obniżyć wilgotność. Jakiś duży karton z otworami wentylacyjnymi, sprawdzaj pary razy dziennie czy nie pojawia się pleśń, może zniszczyć cały zbiór w ciągu jednego dnia. Pocięcie głównej łodygi na mniejsze też przyspieszy schnięcie, topki cały czas wyciągają z łodygi wodę.
Macky Opublikowano 24 Lipca 2014 Opublikowano 24 Lipca 2014 Zobacz sobie mojego poprzedniego growloga, tam pokazałem jak ja suszę. Może coś Ci to podpowie. Lepiej by wysiało albo leżało na siatce (tak jak u mnie). Jak najbardziej luźno. Palonko już klepie, ale po curringu nabierze smaku, zapachu i jeszcze większej mocy. Pamiętaj że do słoika wkładasz już materiał suchy, nadający się do blanta I przez pierwsze 2 dni wietrzysz kilka razy dziennie.
kapulater Opublikowano 24 Lipca 2014 Opublikowano 24 Lipca 2014 Weź karton, przebij go na wylot z obu strony jakimś patykiem aby z obu stron wystawał. Kilka takich w jednym poziomie i masz dobrą suszarkę robiąc kilka poziomów. na spód woreczki strunowe ( z dziurkami, małe) wypełnione ryżem. Możesz położyć skórkę cytryny z supermarketu (samo żółte ) powinny być pryskane na grzyba, po kawałeczku na każdy poziom z suszem.
lipson Opublikowano 25 Lipca 2014 Autor Opublikowano 25 Lipca 2014 Zmieniłem miejscówe i jest po problemie tylko powiedzcie mi czy one musze być w ciemni? Bo mam pomieszczenie w którym są okna.
Macky Opublikowano 25 Lipca 2014 Opublikowano 25 Lipca 2014 Ważne by nie padało bezpośrednio na palenie słońce lub światło lampy, nie muszą mieć ciemno.
ganjafarmer2704 Opublikowano 25 Lipca 2014 Opublikowano 25 Lipca 2014 a powiedz mi jak z zapachem mocno ku***?
Recommended Posts