Gość Opublikowano 22 Lipca 2014 Opublikowano 22 Lipca 2014 czekam na jakieś podsumowanie, ciekaw jestem jak wyszło
lipson Opublikowano 22 Lipca 2014 Autor Opublikowano 22 Lipca 2014 Z mokrego zważyłem tylko główny szczyt największego Red Poissona który ważył ponad 60gram. Wszystko bede dokładnie ważył jak będzie suche i podam wynik a dzisiaj dodam zdjęcia ile wyszło wszystkiego i jak sie suszy
lipson Opublikowano 22 Lipca 2014 Autor Opublikowano 22 Lipca 2014 Zdjęcia z suszenia. Suszarka znajduje się w szopie, ponieważ nie miałem innego miejsca do suszenia . Jakość nie za ciekawa ale zawsze cos . 1
imaQu Opublikowano 22 Lipca 2014 Opublikowano 22 Lipca 2014 Ładnie to wygląda Główne szczyty palce lizać, smacznego Dobrze ze w szopie bo nie jest tak gorąco byle tylko wilgoci nie było to wyschnie elegancko.
lipson Opublikowano 22 Lipca 2014 Autor Opublikowano 22 Lipca 2014 Wilgoci tam nie ma, także napewno elegancko wyschnie ile może z tego wyjść?
imaQu Opublikowano 22 Lipca 2014 Opublikowano 22 Lipca 2014 Nie mam pojęcia wszystko się okaże. Widać że trochę będzie, ale i tak najważniejsze że swoje i sorcik pierwsza klasa
Macky Opublikowano 23 Lipca 2014 Opublikowano 23 Lipca 2014 Makumba ? Olej to mit, niedobry i niedziałający jak należy. Rób masło, przepisy masz na forum. Liście panie przytopowe obcinaj jak najszybciej bo później to ich nie odkleisz i będziesz to jarał, i zamiast smaku palenia będziesz miał hu***e liściaste, liście nie smakują :/ Smacznego
lipson Opublikowano 23 Lipca 2014 Autor Opublikowano 23 Lipca 2014 Obciąłem te liście do których miałem dostęp, reszta jest głębiej w topach Czyli obciąć je dzisiaj jeszcze bardziej ?
Macky Opublikowano 23 Lipca 2014 Opublikowano 23 Lipca 2014 Na zdjęciach widać że nie bardzo się przyłożyłeś do obcięcia liści. Mi zajmuje jeden krzak spokojnie 2 godziny trimowania ręcznego dokładnego, ale ja nie lubię smaku liści i jestem bardzo wybredny. A z liści zrób masło, a z masła to już możesz wszystko zrobić
Recommended Posts