Skocz do zawartości
nasiona konopi na stronie thc-thc

darmowe nasiona marihuany rozdawane na forum

Recommended Posts

Opublikowano
Konkurs zakończymy 15.06.2014 jeżeli ilość uczestników wyniesie minimum pięćdziesiąt 

Faktycznie, 50 użytkowników hehe to nie facebook że każdy klika co popadnie  :laugh: Proponuje odejść całkowicie od limitu użytkowników i pozostać na dacie 15.06.2014

W przeciwnym razie faktycznie konkurs nie ma racji bytu bez terminu zakończenia.

Opublikowano

Ja zaś bardzo cieszyłbym się z waszej współpracy z "Bebook Flavour".

Dlaczego akurat wybrałem jego? :D

Fajnie było by znajeźć w waszym sklepie pestki jakiegoś polskiego breedera a Bebook jest moim faworytem :D

Cieszy się dużą popularnością dzięki swoim pestkom "Lemon Haze" o cytrynowym smaku jak i również szerokim asortymentem roślin w wersji z autofloeringiem :D

Polecam go w 100% :D

Opublikowano

A ja bym się opowiedział za Grzech grow seeds z 3 powodów:

1. dobra cena

2. dobre geny

3. swego rodzaju renoma, z tego co czytam to wielu ludzi bardzo chwali te pestki.

Opublikowano

Difanem - Dość ciekawy seedbank z konkretnymi pestkami i ciekawymi odmianami . Czego chcieć więcej? No może pare zlotych mniej za nasiona no ale czasem warto dołożyć :) 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

i jak panowie z ZieloneNasiona

czas dobiegł końca podajcie wyniki i zamykamy akcje :D

Opublikowano

Jeżeli chodzi o sezonowe odmiany to napewno warr,który stworzył ziarna bardzo wysokiej jakości i sprzedaje ziarna po uczciwiej cenie,dodam że jest polskim producentem a takich trzeba wspierać ! Według mnie najlepszy polski producent. Rośliny pierwsza klasa zarówno OUT/IN. 

Jak AF to tylko norden seeds,w tamtym roku byłem mile zaskoczony wielkością topów na automacie,gorąco polecam bo to naprawdę dobrze rokujące seedbanki.

Pozdrawiam i powodzenia!

Gość ZieloneNasiona.pl
Opublikowano

Witam, dzisiaj wieczorem ogłosimy zwycięzców przepraszamy za opóźnienie 

Gość ZieloneNasiona.pl
Opublikowano

Witam, dziękujemy wszystkim uczestnikom za udział w konkursie i przepraszamy za opóźnienie. Co do ilości uczestników mieliśmy nadzieje że będzie ich więcej :( Z powodu małej ilości uczestników będzie nam ciężko wybrać trzeci bank jednak weźmiemy wasze głosy pod uwagę.

Wygrani:

- dzejson p

- 3maj100lca

- toksyna

Serdecznie gratulujemy wygranej ! :)

Kody z wygraną 100 zł i kody rabatowe -15% roześlemy do niedzieli 22.06.2014

• 2 tygodnie później...
Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+