spamator12 Posted January 3, 2012 Share Posted January 3, 2012 Niestety zamowiłem afy feminizowane a dostałem 2 facetów (na 6 roślinek) ! Kumpel też miał faceta ale ze względu na jego doświadczenie w pore się z tym uporał. U mnie cała uprawa poszła się je**ć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rolnik Posted January 6, 2012 Share Posted January 6, 2012 Szczerze polecam ten sklep, super kontakt, błyskawiczna wysyłka, fajne bonusy i wszystkie nasiona wykiełkowały Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wowa Posted April 18, 2012 Share Posted April 18, 2012 Ze swojej strony tez dodam duzego pozytywa. Szybko, sprawnie, profesjonalnie. Do zamowienia dostalem 5 feminizowanych nasionek. Zamawiam 2 rok od tego Pana i sie nie zawiodlem. Polecam w 100 procentach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzychu111 Posted April 19, 2012 Share Posted April 19, 2012 Ja również mogę polecić ten sklep . Bardzo dobry kontakt , szybka wysyłka i fajny gratis także polecam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pabbloo Posted April 23, 2012 Share Posted April 23, 2012 dziś przyszło, zamówiłem wtorek:) Wszystko tak jak powinno być+2 gratisy kali mist oczywiscie fem:)zapakowane pierwsza klasa, kazde pestki osobno w poszczegolnym pojemniczu. zamówiłem w tym sklepie 5wr af 5 ak47 i 5 Diesel ryder. wszystkie reg. 3P#1 FEM 3DURBAN POISON FEM. I jak wyżej wspomniałem dostałem 2xkali mist fem:) jestem bardzo zadowolony szybka wysłka zero problemów, miłe zakupy:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrozio Posted June 21, 2012 Share Posted June 21, 2012 Pierwsza klasa polecam 100% Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wowa Posted July 10, 2012 Share Posted July 10, 2012 Po raz kolejny zamawiam w tym roku i po raz kolejny jestem w 100 procentach zadowolony. Profesjonalne podejście i szybka wysyłka i fajny gratisik w postaci 4 White Widow fem, oby tak dalej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrozio Posted July 12, 2012 Share Posted July 12, 2012 Kolejny raz zamawiałem znów jestem zadowolony na 100% bardzo wypasiony gratis White Widowa AF Polecam ten seedbank Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezkonny Posted July 12, 2012 Share Posted July 12, 2012 Ja dla odmiany pzyczepię się do jakości pestek. Zachwalany Blackmaster... niby femi, ale nie autoflo. 3/10. Breeder Triton BlueberryxLR2 (skopali wtedy zamówienie, miało być Blueberry) owszem femi. 2/3 to nie autoflo. Breeder Orion. Ujmę to mało grzecznie. W dupie sobie zasadźcie takie pestki. Comprende? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheton Posted July 12, 2012 Share Posted July 12, 2012 Nie masz sie co pruc o LR#2xBB, bo to nie sa pestki automatyczne.Nie sa w dziale AF feminizowane.Poza tym nie trudno sie domyslic, ze cross f1 odmiany automatycznej z nieautomatyczna nie bedzie posiadal autozakwitania.Doedukuj sie chociaz w kwestii tego co sadzisz, bo jebiesz, a nie wiesz za co...Co innego Black Master, tu powinny miec wszystkie autoflow, wiec masz prawo byc zly. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts