SmakMaroca999 Opublikowano 23 Marca 2014 Opublikowano 23 Marca 2014 Kolego jak zaczna kwitnac to moga nawet podwoic swoja wysokosc Ladne zdrowe rosliny!
wacek901 Opublikowano 24 Marca 2014 Autor Opublikowano 24 Marca 2014 już zaczęły kwitnąć 3 pandory pokazały pierwsze kwiatki a jest dopiero 15 dzień zachwycony szybkim zakwitaniem posłałem do wody 3 automaty reg ducks foot nie wiem jeszcze gdzie je wsadzę ale coś się wymyśli
wacek901 Opublikowano 31 Marca 2014 Autor Opublikowano 31 Marca 2014 już wszystkie ładnie kwitną dostają roztwór canna flores pół na pół z wodą niedługo przestane mieszać z wodą poprawiam ciągle LST ale martwi mnie jedna rzecz na jednej z pandor pojawiły się jakby banany zdjęcie dołączam niestety nie mam możliwości zrobić bardziej ostrego nie wiem czy to jakiś dziwny preflower czy poprostu jajca
Macky Opublikowano 31 Marca 2014 Opublikowano 31 Marca 2014 No i elegancko. Zdjęcie niestety jest zbyt słabej jakości.
SmakMaroca999 Opublikowano 31 Marca 2014 Opublikowano 31 Marca 2014 To nie banany przy miedzywezlach jest pak po tym jak sie roslinaokreslila i ma obok takie wyrostki ale przydalo by sie zdiecie lepszej jakosci.
wacek901 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2014 na wszelki wypadek opitoliłem to i na razie nie widać więcej tymczasem dziewczyny rosną z trudem upycham je w tym małym boxie już ładnie kwitną szkoda że pod cflem ale 16 kwietnia dostaną hps 100 w i zdecydowanie więcej miejsca puszcze je wtedy ze smyczy niech się rozwiną ak-cze troche wolniej kwitną jak pandorki krytyka mile widziana
wacek901 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2014 kwitną karły zastanawiam się jaki będzie wynik raczej nie porażający przewiduje po 10 g na krzaka do tego automaty chyba nie doczekają się 250 a son-t plus 400 w którą kupiłem robi taki piekarnik że nada się tylko zimą nie wiem kiedy potraktować je pk 13/14 więc proszę o pomoc w pełnosezonówkach zawsze sobie byłem w stanie wszystko mniej więcej obliczyć chyba to moje ostatnie starcie z automatami szkoda na to przypału jak ktoś ma komp boxa to może i się sprawdza ja pozostanę przy pełnosezonówkach pandora pandora pandora ak47 feminizowane.pl ak47 feminizowane.pl pandora
Recommended Posts