Ambasadorka Posted February 26, 2014 Share Posted February 26, 2014 Witam Wszystkich Serdecznie Konopie są bardzo fotogeniczną rośliną - bardzo lubię robić zdjęcia tym roślina. Postanowiłam założyć oddzielny temat dla moich zdjęć związany z Konopiami. Będę tutaj dodawać zdjęcia mojego autorstwa . Zdjęcia będą wszelakiej tematyki - głównie chodzi mi o pokazanie piękna tej rośliny. Na sam początek róże & konopie Materiał Olejki W płatkach różanych Konopie w Kuchni spa Świece Dym Z poprzednich tematów Topki & owoce Kropla Na dziś to tyle wkrótce kolejne nowe zdjęcia Link to comment Share on other sites More sharing options...
leopard Posted February 27, 2014 Share Posted February 27, 2014 to ostatnie zdjęcie wklepiłem sobie jako tło pulpitu ogólnie zdjęcia bardzo fajne tylko te świeczki moim zdaniem zbędne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elartion Posted March 2, 2014 Share Posted March 2, 2014 owoce&topki zdecydowanie 1 miejsce jedno z drugim chodzi w parze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ambasadorka Posted April 27, 2014 Author Share Posted April 27, 2014 Kolejne zdjęcia pod wpływem emocji Czy wiecie że jedzenie konopi przedłuża młodość i regeneruje narządy? A tu trochę magii Lustrzane odbicie topków na misce wyłoniło masę twarzyczek Tak od magicznego lasu Moja wróżka Szaman jaszczurka Wiewiórka i it odchyl sie troche do tyłu a zobaczysz wiewiórkę Do następnego Link to comment Share on other sites More sharing options...
howhigh Posted April 27, 2014 Share Posted April 27, 2014 O kurde prze jazda ta wróżka wymiata;D Stoi tam jak by zachęcała do zajarania ;d Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ambasadorka Posted May 18, 2014 Author Share Posted May 18, 2014 Dziś sztuka kulinarna. Czyli zdjęcia potraw,warzyw,owoców z trawką. Ostatnio dużo gotuje to i dużo cykam jedzonka, także dziś kulinarnie. Dziś robię sesję także już nie długo nowe widoki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ambasadorka Posted May 24, 2014 Author Share Posted May 24, 2014 Kolejna porcja trawki na fotografiach Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ambasadorka Posted June 25, 2014 Author Share Posted June 25, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SmakMaroca999 Posted June 26, 2014 Share Posted June 26, 2014 Amba To czeresnie nie wisnie ale foto swietne !!!Pozdrawiam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ambasadorka Posted July 24, 2014 Author Share Posted July 24, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.