jankowski Opublikowano 8 Maja 2014 Opublikowano 8 Maja 2014 Widać że delikatnie popalona ta twoja amnesia podlej dobrze wodą żeby z 30% wyleciało przed dół doniczki pozniej jedz juz normlanie z dawkami ( amnesia znana jest ze swojej żarłoczności wiec luzik )
Macky Opublikowano 8 Maja 2014 Opublikowano 8 Maja 2014 Flush to minimum 2 x pojemność doniczki. Potem cannazym i od nowa według zaleceń producenta
wacek901 Opublikowano 15 Maja 2014 Autor Opublikowano 15 Maja 2014 amnesia dziś dostała kosę niestety pożyczyłem swój zegar i nie mam możliwości podania wagi mokrego więc podam na koniec tylko suche generalnie jestem mega zadowolony i chciałem szczególnie podziękować adminowi za zasponsorowanie pestek w boxie został już tylko big bud i automatyczny ak 47 1
Gość Opublikowano 15 Maja 2014 Opublikowano 15 Maja 2014 wacek901 możesz dostać jeszcze pechy jak by co to pisz a tak wg to chciałem podziękować w swoim imieniu i panów z holenderskiegoskuna za przeprowadzenie takiej fotorelacji dziękuje
wacek901 Opublikowano 17 Maja 2014 Autor Opublikowano 17 Maja 2014 a chętnie skorzystam zapewne z oferty w boxie zostały mi już tylko auto ak47 od feminizowane.pl i Big Budod holenderskiego skuna. Big Bud dziś dostał ostatnią dawkę pk 13/14 od tej pory tylko woda roślinka topy ma mniejsze objętościowo jak amnesia ale bardziej zbite widać że temat będzie cięższy ak 47 jeszcze dostaje terra flores i nawet fajnie kwitnie ciekawi mnie ile plonu będzie :D z tego automata
Koz1 Opublikowano 21 Maja 2014 Opublikowano 21 Maja 2014 Wszystko ładnie i pięknie idzie . gratuluję zbiorów amnesii i czekam na raport z miary . Smacznego!
Recommended Posts