howhigh Opublikowano 14 Maja 2014 Autor Opublikowano 14 Maja 2014 Dzien 113 Yo ! Kilka fotek bez zbednego pisania
Macky Opublikowano 14 Maja 2014 Opublikowano 14 Maja 2014 How jak wrzucasz foty to podpisz który to dzień
howhigh Opublikowano 23 Maja 2014 Autor Opublikowano 23 Maja 2014 Witam! Niestety z przyczyn niezależnych ode mnie roślina została ścięta jakieś 4 dni temu. Niestety spaliła mi sie żarówka od hps-a a nie mam kasy żeby zamówić następną. Szkoda toche bo roślina naprawde fajnie zaczęła sie oblewac ale mimo wszystko sort jest i tak bardzo dobry. Napewno dużo lepsza niz automat którego ściąłem wcześcniej. ZAmawiam po wypłacie ze 2 zarówy na zapas w razie co. Sortu wyszło jakies 7 gramów plus to co uskubalem w trakcie myśle ze ze 2 gramy napewno. Palenie bardzo mocne mimo ze niedojrzałe nie gryzie w gardło . Napewno ta odmiana zagości u mnie raz jeszcze . Dzięki za wszystkie rady i do nastepnego ! Peace
Macky Opublikowano 23 Maja 2014 Opublikowano 23 Maja 2014 Nie za wiele ale na smak jest Żarówkę kup jedną, jeżeli następna Ci się przepali szybciej niż 3 growy to bym myślał nad nowym zasilaczem. A raczej nad kompletem 150W
Recommended Posts