howhigh Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2014 dzien 95 Witam! Ak47 jest po flushu w niedziele planuje kose. Mogła by jeszcze poczekac ale nie chce mi sie juz czekać . za długo to trwa;) . Bb jeszcze kilka dni zostaje bo ładnie zaczeło sie oblewac żywicą i ma niesamowity zapach ; Ak pachnie a raczej śmierdzi jak nie wiem jakieś skarpety hehe . Ice cool jeszcze z miesiąc napewno ;// Tak nawiasem kiełkuje teraz Moby dicka i white widow. Dam im maksymalnie duże donicki jakie pomieszcze lepsza ziemie od biobizz i nawozy tez od biobizz. Tylko mam pytanko czy jak automaty postoją ze 2 tygodnie na 12/12 a potem przełącze na 18/6 to nic im nie bedzie ? ak BB
Macky Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Jak na 95 dzień faktycznie coś słabe te topki... Tnij i startuj z nowymi
SmakMaroca999 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 A ja bym czekal jeszcze. Jakie stosowales symulatory na flo ja bym podlal jeszcze z raz pk 13/14 albo Big buds i przeplukal jeszcze wywala kielichy wiec ja bym poczekal ale twoj cyrk twoje malpy.
howhigh Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Tak jak pisalem Ak zostala scieta w niedziele.zdjec nie ma i nie bedzie bo jak na zlosc telefon mi padl a nie mam aparatu zbyt wiele materialu z tego nie ma na kilka blantow moze ale za to jest bardzo smaczne palonko.Zdjecia ice coola wstawie wieczorem.
howhigh Opublikowano 2 Maja 2014 Autor Opublikowano 2 Maja 2014 Jeszcze ice cool vito @glock teraz bedą maksymalnie 2 roslinki w boskie wieksze donice i dodam 2 świetlowki .
howhigh Opublikowano 2 Maja 2014 Autor Opublikowano 2 Maja 2014 @vito juz drugi growlog mi zamknąłes wczesniej hehe ;d Ok pstryknąłem kilka fotek Ice coola . Teraz stoi tylko ice w boksie to porozkładałem go na boki zeby jak najwiecej swiatła dostał. Chciałem dodać swietlówki ale chyba nie ma sensu juz wsadze je na następnym grow.
howhigh Opublikowano 2 Maja 2014 Autor Opublikowano 2 Maja 2014 No pachnie pachnie nawet troche za bardzo hehe Ale ja lubie jak mi w pokoju pachnie paleniem
SmakMaroca999 Opublikowano 3 Maja 2014 Opublikowano 3 Maja 2014 No i widac szron nawet na duzych wiatrakach wiec materialu na maslo lub olej bedzie.Smacznie sie zapowiada.
Recommended Posts