Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano

Witam! Blueberry jest juz ze mna na tym swiecie i postanowilem zrobic maly up'ek. Planuje ja wsadzic do 5l doniczki, poniewaz nie jestem pewny czy w 3l wypelnia  mi calego boksa. Poza tym chce zobaczyc ile bedzie roznicy w plonie miedzy 3l a 5l  ot taka moja ciekawosc;)

Ice Cool

ice

ice2

Ak 47

ak

ak47

Blueberry - troszeczke krzywo rosnie ale mysle ze da rade;)

bb

bb2

Lst planuje zrobic za jakies 3 dni czekam na jeszcze jedno pienterko lisci  i naginam ;)

Peace!

Opublikowano

Dzien 19

Jak narazie wszystko idzie w miare dobrze. Ak i Ice Cool dostaly wczoraj dawke biohomusa ale zastanawiam sie nad tymi paleczkami czy to dobry pomysl czy sobie odpuscic?

Ice Cool

CAM00233 ice

Ak 47

CAM00234ak

BlueBerry

CAM00235bb

Opublikowano

Jaki skład mają te pałeczki ? Jaka firma itp. Jak masz biohumusa to bym został przy nim tylko i nie kombinował z pałeczkami, w małych doniczkach mogą po czasie zrobić problem. 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dzień 36

Nie ma co sie za wiele rozpisywac jak narazie idzie dobrze i oby tak do konca. Ak pokazała juz płec teraz tylko czekam na topy! :)  Martwi mnie BB troche, poniewaz jakoś wolno rosnie i w ogóle zamiast  sie krzaczyc to jakoś sie wyciąga a ma najlepsze swiatło ze wsyztskich roslin.  

Zachęcam do komentowania i oczywiscie dobrych rad;) 

Ice Cool

CAM00317ic

CAM00319ic

BlueBerry

CAM00320bb

CAM00321bb

Ak 47

CAM00322ak

CAM00323ak

Wszystkie razem

CAM00325all

Peace!

Opublikowano

Witam! Mam problem z blueberry i bardzo peosił bym was o pomoc. Roślinka wygląda strasznie marnie i teraz w dodatku zaczęły żółknąć jej listki. Nie wiem co to może byc grymasi od początku cos... Ph ziemi 6,5 Temperatura w boksie 24-26 stopni czasem spadnie do 20 ale jak jest okno otwarte.  Nawóz tylko biohomus  2x . 

CAM00332

Opublikowano

Za mała jest by miała zapotrzebowanie na nawozy, tym bardziej że ziemię masz marnej jakości w której prawdopodobnie są chemiczne nawozy. Ja bym jej zrobił flusha (przelanie parę litrów więcej wody niż pojemność doniczki). Jaką masz wilgotność w boksie ? 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dzień 46

Znalazłem chwile to robie małą aktualizacje. Ogólnie to jestem srednio zadowolony.  Jakoś wydaje mi sie ze rosliny marnie wyglądaja nie wiem czemu...  A bb to już w ogóle słabiutka i cos mi sie zdaje ze jak da ze 2 gr plonu to bedzie maks;// No ale poczekam to zobacze teraz zdjęcia;)

Ak 47

CAM00337ak

CAM00338ak

CAM00339ak

BlueBerry

CAM00340bb

CAM00342bb

IceCool

CAM00343ic

CAM00344ic

Wszystkie razem

CAM00345all

Peace!

Opublikowano

Faktycznie coś słabo rosną. Podłoże kiepskiej jakości i takie wyniki. Ja bym dał też większą odległość od lampy. Może daj im połowę dawki biohumusu. 

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+