howhigh Opublikowano 31 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2014 Witam! Blueberry jest juz ze mna na tym swiecie i postanowilem zrobic maly up'ek. Planuje ja wsadzic do 5l doniczki, poniewaz nie jestem pewny czy w 3l wypelnia mi calego boksa. Poza tym chce zobaczyc ile bedzie roznicy w plonie miedzy 3l a 5l ot taka moja ciekawosc;) Ice Cool Ak 47 Blueberry - troszeczke krzywo rosnie ale mysle ze da rade;) Lst planuje zrobic za jakies 3 dni czekam na jeszcze jedno pienterko lisci i naginam Peace!
howhigh Opublikowano 8 Lutego 2014 Autor Opublikowano 8 Lutego 2014 Dzien 19 Jak narazie wszystko idzie w miare dobrze. Ak i Ice Cool dostaly wczoraj dawke biohomusa ale zastanawiam sie nad tymi paleczkami czy to dobry pomysl czy sobie odpuscic? Ice Cool Ak 47 BlueBerry
Macky Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 Jaki skład mają te pałeczki ? Jaka firma itp. Jak masz biohumusa to bym został przy nim tylko i nie kombinował z pałeczkami, w małych doniczkach mogą po czasie zrobić problem.
howhigh Opublikowano 25 Lutego 2014 Autor Opublikowano 25 Lutego 2014 Dzień 36 Nie ma co sie za wiele rozpisywac jak narazie idzie dobrze i oby tak do konca. Ak pokazała juz płec teraz tylko czekam na topy! Martwi mnie BB troche, poniewaz jakoś wolno rosnie i w ogóle zamiast sie krzaczyc to jakoś sie wyciąga a ma najlepsze swiatło ze wsyztskich roslin. Zachęcam do komentowania i oczywiscie dobrych rad;) Ice Cool BlueBerry Ak 47 Wszystkie razem Peace!
Kushownik Opublikowano 25 Lutego 2014 Opublikowano 25 Lutego 2014 z tego co zaobserwowalem to blue berry u wielu osob kapryśna strasznie, sporo odchodzila od innych
howhigh Opublikowano 26 Lutego 2014 Autor Opublikowano 26 Lutego 2014 Witam! Mam problem z blueberry i bardzo peosił bym was o pomoc. Roślinka wygląda strasznie marnie i teraz w dodatku zaczęły żółknąć jej listki. Nie wiem co to może byc grymasi od początku cos... Ph ziemi 6,5 Temperatura w boksie 24-26 stopni czasem spadnie do 20 ale jak jest okno otwarte. Nawóz tylko biohomus 2x .
Macky Opublikowano 26 Lutego 2014 Opublikowano 26 Lutego 2014 Za mała jest by miała zapotrzebowanie na nawozy, tym bardziej że ziemię masz marnej jakości w której prawdopodobnie są chemiczne nawozy. Ja bym jej zrobił flusha (przelanie parę litrów więcej wody niż pojemność doniczki). Jaką masz wilgotność w boksie ?
howhigh Opublikowano 7 Marca 2014 Autor Opublikowano 7 Marca 2014 Dzień 46 Znalazłem chwile to robie małą aktualizacje. Ogólnie to jestem srednio zadowolony. Jakoś wydaje mi sie ze rosliny marnie wyglądaja nie wiem czemu... A bb to już w ogóle słabiutka i cos mi sie zdaje ze jak da ze 2 gr plonu to bedzie maks;// No ale poczekam to zobacze teraz zdjęcia;) Ak 47 BlueBerry IceCool Wszystkie razem Peace!
Macky Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 Faktycznie coś słabo rosną. Podłoże kiepskiej jakości i takie wyniki. Ja bym dał też większą odległość od lampy. Może daj im połowę dawki biohumusu.
howhigh Opublikowano 7 Marca 2014 Autor Opublikowano 7 Marca 2014 Posłucham twojej rady i oddale je troche a biohomusa juz nie mam moze jutro kupie to im dam
Recommended Posts