Arbuz Opublikowano 14 Stycznia 2014 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Witam, otóż mam pytanie dotyczące bezpieczeństwa uprawy ... chciał bym skonstruować boxa wyłącznie malująć jego ścianki białą farmą, bez mylaru . oświetlenie do 8 x 32w tornado bo takie akurat mam w domu . nie potrzebnie jak bym wydawal zbedne pieniadze. Mieszkam w uk i czesto nad dachami lataja tu helikoptery ... jest jakieś ryzyko ze zeskanuja, odkryja boxa z takim oswietleniem ? Jak to wyglada naprawde ?
Ambasadorka Opublikowano 14 Stycznia 2014 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Siema Najważniejsze jest nie wypuszczanie z namiotu ciepłego powietrza na zewnątrz bloku/domu. Z tym sprzętem który będziesz miał nie masz sie czego obawiać komputer ciągnie więcej prądu. Na YT jest filmik Jak widać tu jest duza uprawa
Arbuz Opublikowano 14 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2014 na Tym filmie widać wyraźnie, że ktoś przekształcił pokój pod uprawe dobra. dzięki. Czyli myślę, że szafa 60x40x160 bedzie idealna
Miś Opublikowano 14 Stycznia 2014 Opublikowano 14 Stycznia 2014 8 x 32w tornado równie dobrze mógłbyś mieć nalot za kaloryfer w domu :-D
Arbuz Opublikowano 14 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2014 na ledy nie mam hajsu w moim miescie jest fajny sklep z hydrofiniką. znajdę tam wszystko czego mi trzeba ; )
Ambasadorka Opublikowano 14 Stycznia 2014 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Działaj i pochwal sie czasem jak tam rośnie
Arbuz Opublikowano 14 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2014 za 2 tyg sie wyprowadzam na swoje. Wiec pewnie pojawi się growlog indoor na luty : ) Zobaczymy Brytyjskie randomy beda sadzone ))
Macky Opublikowano 5 Lutego 2014 Opublikowano 5 Lutego 2014 Amba źle to sformowała, chodzi o to by rozprowadzić jakoś po domu/mieszkaniu ciepłe powietrze np. w system wentylacyjny a nie wypuszczać od razu je za okno. Poza tym by wytworzyć takie ciepło nie wystarczy jedna 600W
trawnik Opublikowano 5 Lutego 2014 Opublikowano 5 Lutego 2014 Amba źle to sformowała, chodzi o to by rozprowadzić jakoś po domu/mieszkaniu ciepłe powietrze np. w system wentylacyjny a nie wypuszczać od razu je za okno. Poza tym by wytworzyć takie ciepło nie wystarczy jedna 600W Po co grzejniki w domu jak można mieszkane ogrzewać HPSem? I przy okazji pietruszka będzie rosła Pomieszczenie trzeba wietrzyć, aby dostarczyć rośliną CO2, wywietrzyć wilgoć i rozproszyć ciepło, bo potrafi być na prawdę gorąco
Recommended Posts