wacek901 Opublikowano 13 Lutego 2014 Autor Opublikowano 13 Lutego 2014 Tak oto sobie rosną skończyłem lanie pk 13/14 i z racji tego że moja donica jest kartonowa i niema stosownego drenażu coby pozbyć sie lipnego smaku do końca będe lał tylko samą wodę czy jakieś ok 2 tyg do samej kosy
wacek901 Opublikowano 19 Lutego 2014 Autor Opublikowano 19 Lutego 2014 myśle że zostało około 10 dni do kosy zaczynają pokazywać że są głodne jak myślicie podkarmić je nawozikiem jeszcze raz przed kosą czy to zepsuje te 2 tygodnie płukania ziemi i smak szlag trafi ? foto niedoborów
Macky Opublikowano 19 Lutego 2014 Opublikowano 19 Lutego 2014 1 zdjęcie niedoboru pokazuje naturalne jedzenie liścia 2 zdjęcie niedoboru pokazuje żółte krawędzie co jest oznaką zapotrzebowania na potas Jeżeli masz zamiar je za 10 dni kosić to ja już bym im nic nie lał prócz wody. Trichomy w większości są mleczne ?
wacek901 Opublikowano 19 Lutego 2014 Autor Opublikowano 19 Lutego 2014 tak mleczusio niewiele liści pokazuje niedobory to przypadki raczej marginalne "jedzonych" bym naliczył z 5 szt a niedobór potasu to jeden liść myśle że przez te 10 dni braki nie postąpią na tyle żeby krzywda sie stała roślince więc z twoim poleceniem dalej tylko wode
ognistypieud Opublikowano 19 Lutego 2014 Opublikowano 19 Lutego 2014 Rewelacja:) Ślinka cieknie. Co do 10 dni... chcesz mieć miejsce na planty z boxa przejściowego, lżejszy weed czy obstawiasz że w tym czasie ładnie dojrzeją? Bo ja szczerze mówiąc kompletnie nie mam pojęcia ile może im brakować do pełnej dojrzałości. Ostatnim razem jarałem mniej więcej takie jakie Twoje. Czyli: chcesz trzymać 10 dni czy tyle ile będzie trzeba żeby trichomy były brązowe?
Macky Opublikowano 19 Lutego 2014 Opublikowano 19 Lutego 2014 ognistypieud brązowe to już ostatni dzwonek, pewnie pomyliłeś trichomy z kwiatostanami Amber Alert - Bursztynowy Alarm Harvest - Kolory trichomów a ścięcie
ognistypieud Opublikowano 19 Lutego 2014 Opublikowano 19 Lutego 2014 Hmm no szczerze mówiąc miałem na myśli trichomy, ale jakoś zabrakło mi słowa "bursztynowe":D :D Osobiście nie miałem okazji doczekać takiego etapu (zawsze były mleczne wg mnie, nawet jak włoski na niektórych topikach były w... hmm może 3/4 brązowe to ja żadnego bursztynowego trichoma nie mogłem dostrzec) no ale nicto:) już Wackowi nie offtopuje, bardzo dziękuję za lekturkę i do tematu wrócę w swoim growlogu jak przyjdzie na to czas. I obserwuję dalej co tam sensownego Wacek wykrzesa na koniec a wykrzesa chyba sporo
wacek901 Opublikowano 25 Lutego 2014 Autor Opublikowano 25 Lutego 2014 za 4 dni kosa laska musi się usunąć żeby dać miejsce dwóm następnym
Macky Opublikowano 25 Lutego 2014 Opublikowano 25 Lutego 2014 Zrób jej sesję zdjęciową przed ścinką, poobrywaj większe liście tak by mniej więcej same boby zostały na krzaku i cyknij parę fotek
Recommended Posts