Kushownik Opublikowano 25 Lutego 2014 Opublikowano 25 Lutego 2014 wacek lipa na maksa, ze robisz z wlaczona lampa... na takich zdjeciach nic nie widac thc sie nie blyszczy
ognistypieud Opublikowano 25 Lutego 2014 Opublikowano 25 Lutego 2014 Pięka. Ale chyba jeszcze sporo białych włosków, co? Nie szkoda trochę? Taka duża, zdrowiutka i tak niewiele brakuje;) Ja też bym bardzo chciał taką oskubaną obadać, topy policzyć, porównać, także podpinam się pod prośbę Vito;) A Jakby Ci się chciało na koniec sumaryczną wartość suszu podać to już w ogóle byłoby super. Taki przewegowany akacz to niecodzienny widok i ciekawe jak ten weg się odbił na plonie przy tej lampie...no mega mega ciekawe, grubość samych łodych w stosunku do topów itd itp. Ogólnie super, oby starczyło na jak najdłużej Kurde aż idę coś jeszcze nadźgać
wacek901 Opublikowano 25 Lutego 2014 Autor Opublikowano 25 Lutego 2014 tak zrobie jak vito radzisz z fotkami będzie też sesja z moją panną toples + topki dla soft secrets :D więc czytajcie może ktoś trafi :D białych włosków nie jest tak sporo i moc jest zadowalająca działa fajnie tak jak lubię więc szkoda mi trochę prądu i czasu żeby zrobić z niej masakratora którego potem nie będzie mi sie chciało palić z pewnością podam wage mokrego i wage suchego
wacek901 Opublikowano 28 Lutego 2014 Autor Opublikowano 28 Lutego 2014 poszła kosa wyszło po przytrymowaniu 342 g mokrego z jednej roślinki :D ciwkawe ile będzie suchego foto ze ścinki dodam jutro
wacek901 Opublikowano 1 Marca 2014 Autor Opublikowano 1 Marca 2014 jest jakiś sposób żeby zmierzyć wilgotność topa wsadzenie sądy od stacji meteo raczej nie wchodzi w grę
wacek901 Opublikowano 1 Marca 2014 Autor Opublikowano 1 Marca 2014 fotki z harvestu generalnie jestem bardzo zadowolony na dniach podam wagę suszu mam nadzieje że będzie coś koło 100 g Z przytopowych liści robi sie masełko właśnie główne topki suszą się w pośrednim boxie a drobnica w suszareczce własnej produkcji dodałem też fotkę ziemi bodajże 26 litrów zostało całkowicie skolonizowane przez roślinę co potwierdzałoby regułę "więcej ziemi więcej zieleni " brakuje jedynie fotki donicy która o dziwo nie zgniła więc moim zdaniem karton z folią to dobre rozwiązanie dla osób chcących wykorzystać max boxa budjąc donice na wymiar
Macky Opublikowano 1 Marca 2014 Opublikowano 1 Marca 2014 Elegancko, gratuluje Ja bym jeszcze powycinał listków, ale to automat więc nie ma co szaleć z nimi Przenoszę do zakończonych, ale temat będzie otwarty puki nie podasz podsumowania
wacek901 Opublikowano 1 Marca 2014 Autor Opublikowano 1 Marca 2014 ok zastanawiam się czy zasłużyłem już na rangę canna team ?
Recommended Posts