Kushownik Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2014 4 topki cataracta oswietlone sa wiecej nie ma ;P donica stoi tak ze glowny typ jest przy drzwiach a tamte do srodka boksa wiec wsio oswietlone EDIT: przed dzisiejszym podlaniem samej wody wczesniej dostala tylko algamic i top max w ilosci 1 ml wiec nie wiem co jej nie pasi
Gość Opublikowano 19 Stycznia 2014 Opublikowano 19 Stycznia 2014 A możesz mi powiedzieć dlaczego ci się tak listki zawijają do dołu za mało wilgoci czy jak
Macky Opublikowano 19 Stycznia 2014 Opublikowano 19 Stycznia 2014 trochę zabawy jest przy naginaniu, tak się przyglądam i u Ciebie też nie widać kwitnięcia za bardzo, pokazały pistle ?
Kushownik Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2014 sucho mialy byly oklapniete po podlaniu sie podnosza ;D chociaz te koncowki to moze byc za duzo czegos , ale ja im nawet max dawki ani razu nie dalem ! tyle co w tabeli lub mniej
Gość Opublikowano 19 Stycznia 2014 Opublikowano 19 Stycznia 2014 W każdym razie wyglondają zdrowo ja dziś u siebie zrobiłem lst zobaczymy czy mi się też tak rozkrzewi
Macky Opublikowano 19 Stycznia 2014 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Nadal nic nie widzę prócz nowych listków Pistle - chodzi mi o to czy puściło takie małe gruszeczki w miejscu rozpoczynania kolejnego piętra a z nich wychodzą po dwa pręciki. Jutro cyknę fotkę jak to wygląda u mnie.
Macky Opublikowano 26 Stycznia 2014 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Jak zobaczyłem tego liścia przyklejonego na taśmę to aż się zachłysnąłem browarkiem Ogólnie fajnie
ubuzububub Opublikowano 26 Stycznia 2014 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Tez dzis to ogladalem z ta tasma, moc z planami yo
Recommended Posts