SmakMaroca999 Posted November 16, 2013 Share Posted November 16, 2013 Siemka zakładam ten GL trochę późno przez sytuacje rodzinna Nie ma mnie obecnie w Czechach i zdjęciami jakimi dysponuje sa zdjęcia przesyłane poczta przez moja kobietę. GL będzie poświęcony crossa ktore zrobiłem.Do wody poszly 4 pestki rożnych crosow po 1szt. ku mojemu zdziwieniu wszystkie okazały sie panienkami a wiec Miejsce- szafa Ziemia Substral Osmocotte Nawozy-Super Vit,flora bloom,pk13-14,finisher Slonce-hps150W Sionka (la Diwax the pure)50%af x auto kush 1szt (WWxBB)x +Speed 1szt (WWxBB)x malana bomb (WWxBB)xWW zdjęcia będę wstawiał jak będę mial możliwość wiec proszę o cierpliwość GL zakończę bankowo. Zdjęcia roślin z 21-23 dnia od wyjścia z ziemi. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bebook Posted November 19, 2013 Share Posted November 19, 2013 te ww x bb od femeseeds bylo czy skad? bedzie fajnie klepac Link to comment Share on other sites More sharing options...
SmakMaroca999 Posted November 24, 2013 Author Share Posted November 24, 2013 @Bebook a wiec jest to krzyzowka pana WW af z Low Life Seeds x pani Auto BB od Dutch Passion. Wiem ze kobieta fotki robi a w weekend nastepny bede w Czechach to wstawie!Pozdrawiam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bebook Posted November 24, 2013 Share Posted November 24, 2013 skoro pani to bb to powinno byc w nazwie bb x ww, baba zawsze z przodu... i to ze af tez bys ujal bo taki cross ww x bb ogolnie jest sprzedawany przez femeseeds i to bardzo porzadny crosik w niczym nie przypominajacy crosika af w kazdym razie bardzo zdrowe ladne krzaczki Link to comment Share on other sites More sharing options...
SmakMaroca999 Posted November 30, 2013 Author Share Posted November 30, 2013 Siemka!Po długiej nieobecności roślinki maja juz 36 dni troche sie zmieniły trochę na złe pokazały male niedobory i sie lekko wyciagnely.(la diwa x the pure)x auto kush bedzie 50% af. (BBxWW)x WW (BBxWW)x +Speed (BBxWW)xMalanaBomb (la diwa x the pure)x auto kush Link to comment Share on other sites More sharing options...
dub Posted November 30, 2013 Share Posted November 30, 2013 ładnie lecą.... Nie ma aż takich wielkich niedoborów narazie więc okej.Wyglądaja zdrowo i teraz czekać aż spuchnął (BBxWW)x WW wygląda najciekawiejchociaż wydaje mi się że (BBxWW)x +Speed zrobi najwiekszego topala powodzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
SmakMaroca999 Posted November 30, 2013 Author Share Posted November 30, 2013 @ dubselekta tez tak mysle (BBxWW)x +Speed to struktura +Speda troszke jasniejszy kolor lisci tylko to pewnie od warunkow jakie maja ale zapach juz nie taki pizmowy jak u Speeda i lekki taki zobaczymy w trakcie floo.Pozd Link to comment Share on other sites More sharing options...
SmakMaroca999 Posted December 20, 2013 Author Share Posted December 20, 2013 Witam po dluzszej przerwie!panienki sie zmieniły trzeba im trochę pomoc bo kobieta nie ogarnęła i zaczęły pokazywać braki papu a w szczególności magnezu ale juz do scinki ich nie opuszczę Panny 56 dzien zycia. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SmakMaroca999 Posted December 23, 2013 Author Share Posted December 23, 2013 59dzien zycia panienek WWx(BBxWW) Malana Bomb x (BBxWW) +Speed x (BBxWW) I ta ktora nie moze dojsc do siebie po mojej nieobecnosci i nadal choruje AutoKush x(La Diwa xThe Pure) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SmakMaroca999 Posted December 24, 2013 Author Share Posted December 24, 2013 Siemka!Po wczorajszej rozmowie z Bebookiem rozjasnilo mi umysl i pojolem czemu ten kush choruje dwie rosliny rosna w 6l wiaderkach jedna w 5l donicy a kush w 3,5l i tu jest problem po sprawdzeniu parametrow okazalo sie ze ma podwyzszone ph i ec co do innych roslin problemem byla za mala pojemnosc donicy gdzie bardziej nagromadzaly sie sole po tescie zrobionym testerem akwarystycznym pokazalo wysoki poziom fosforanow.Wiec od razu przygotowalem 25l wody ph6 i ec 1,2 i zrobilem flasha i teraz czekam na rezultat albo wstanie na 'nogi' albo czeka go przedwczesna smierc.Dzieki Bebook za pomoc!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts