Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano

Widoczny kolor czerwony na łodygach to niedobór potasu (K)

Opublikowano

czerwone lodygi to braki papu. ale sa one juz pare ladnych postow temu. w pH celuj jak bebook pisze bo zle pH blokuje przyswajanie tego co najprawdopodobniej ma (czy to w ziemi czy w nawozach).

Opublikowano

Ok sprobuje jeszcze zmniejszyc i zobacze co bedzie, mam tylko ph metr od ghe (kropelki) i czasami ciezko okreslic jakie jest ph. To normalne ze kranówa najpierw ma ph ok. 7 a po odstaniu 24h ph +8?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Święta spędzone u rodziny, dwa tygodnie jej nie widziałem, dzisiaj wieczorem dodam jakieś zdjęcia (o ile żyje). Ogólnie problemy ze zdrowiem mam też ja i czasami nie daje rady się nią opiekować... .

Opublikowano

Wczoraj nie dałem rady dodac zdjec. 

Powyciągała się i poprawiłem lst. Dodałem też jedna zarowke 23w. Tydzien temu zmieniono jej naswietlanie na 12/12. Dostała tez wtedy canna flores, pk i boostera (ponoc po polowie tego co pisalo na opakowaniu) niestety jeszcze z ta lipna woda. Moja kranówka nawet odstana sie nie nadaje. Wczoraj podlałem ją cisownianka i dzisiaj jakby zdrowiej wygląda. Jaką wodę kupną moglibyście mi polecic? Przy lst podłamałem mniej więcej do połowy jednego z głównych szczytów i dlatego jest taki przyklapnięty trochę.

gallery_40296_394_2062371.jpg

gallery_40296_394_335031.jpg

gallery_40296_394_1055911.jpg

gallery_40296_394_2080318.jpg

gallery_40296_394_796897.jpg

gallery_40296_394_72550.jpg

gallery_40296_394_703825.jpg

Opublikowano

Źle ! Te nawozy za szybko podałeś. PK dajesz 3/4 tygodnie przed ścięciem, boostera tak samo nie dajesz na początku. 

Pokaż co tam się dzieje, bo canna jest bardzo mocna.

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+