BA+ON Opublikowano 12 Października 2013 Opublikowano 12 Października 2013 Edit 09.02.14 Amnesia SuperStrains Smoke Report: kozak laczka klepaczka. bo po 1. jeden po śniadanku batonik jeden po obiadku i jeden po 18 i co i godzina 21 a ja śpię jak dziecko. nie miałem jeszcze takiego palonka hehe. największych smoków utuli jak niemowlaków. hehe . no i klepacz okrutny po 2 bo paranoidowal trochę amnazjaczek ja zkulalem za grubego blanta. ----------------------------------------------------- juz tyle nawijalem, ze uchyle rabka tajemnicy haha. critical kush z wos u? tak chyba tak northern light x skunk tez wos critical sensi star napisze cos wiecej moze potem jak iced widow sie pokaze nad ziemia ogolnie srodowiskowy secik bez zmian pozdro 3
Ambasadorka Opublikowano 12 Października 2013 Opublikowano 12 Października 2013 Bardzo ładnie super foty to mi się podoba 1
BA+ON Opublikowano 15 Października 2013 Autor Opublikowano 15 Października 2013 no wiec finiszer polecial pierwszy raz dla nlxs css dostala medi1 dla critical kusha to 1 dzien flo widac w samym srodku foty no i wczoraj byl pierwszy dzien dla iced widow lampy diy led 40W filtr diy weglowy na went od kompa donice 2L medi1 massive finisher biogold kompostowana od ogrodnika / + jakas z koko dobrowianka naprzemian z kranowa filtrowana brita skargi prosby zazalenia? 2
BA+ON Opublikowano 15 Października 2013 Autor Opublikowano 15 Października 2013 jest ona na cree ledach czerwonych xte, bialych cieplych i zimnych xml (chyba), royal blue xml (?) wkazdym badz razie najlepsze jakie w tamtym czasie byly. czerwone leca na 350mA, a reszta na 700mA. aha no i osramy sa jeszcze, 660nm tez na 700mA. na bodajze 20x17 radiatorze duzym grubm z gestmi zebrami. pewnie niepotrzebowal bym ale jest maly went (chlodzenie aktywne) nie mam zadnych soczewek ani kolimatorow. w sumie jakos niecale 40W osramy klejone na kaptonowo miedzianym patencie z termoprzewodzaca tasma cree mialem na mpcbc, czy jaki to tam ma skrot wiec nie bylo problemu klejone na klej termoprzewodzacy. lutowanie na poziomie podstawowki hehe. ogolnie polecam wszystkim co uderzaja w mikro i mini grow. wzasadzie zero problemow z temp. no i prad. haha tyle samo co na cukierki.
SmakMaroca999 Opublikowano 15 Października 2013 Opublikowano 15 Października 2013 Super to wyglada pod tym ledzikiem foty z pod niego az kuja po oczach pikne kolorki
dub Opublikowano 15 Października 2013 Opublikowano 15 Października 2013 No widać, że sobie led bardzo dobrze radzi...Jest to barwa na flo ? dobrze mi się wydaje?Jedno co zauważyłem to, że pod ledem liście i topy wyglądają jakoś inaczej, mam na myśli strukture... być może to tylko moje odczucie.Idzie bardzo fajnie, dobra robisz robote pzdr.
BA+ON Opublikowano 21 Października 2013 Autor Opublikowano 21 Października 2013 ja mam jedna barew na caly czas. tymbardziej ze teraz jade 12/12 od zera i w roznym czasie kielkuje. a mam 13 hyper red osram a reszta cree 2 warm i 2 cool white 4 royal blue i 8 red. redy na 350mA reszta 700mA. wg mnie planciki faktycznie ida jakby inaczej. odrobine wolniej czy dobrze wyglada jak na tygodniowego planta? iced widow i np jeszcze inaczej sobie zycza np piću. te minusy jednak mi nie przeszkadzaja bo czuje duza radoche z nich raz ze diy i dziala jak trzeba a dwa ze pradu to jakies 40 W. hehe no i ledy powalaja wszystkich jesli codzi o mikro i mini grow plus temperaturka jest zadnym problemem. fotek malo dzis bo bakteria padla w srodku sesji. nadrobimy nastepnym razem nl x s nl x s critical kush swierze lst na koniec 1 tyg flo. pozdro
BA+ON Opublikowano 31 Października 2013 Autor Opublikowano 31 Października 2013 no to jedziemy dalej! oto mala pala nl x s jeszcze tydzien moze dwa widac ze ladne cygaro bedzie hehe jak sie liscie wytnie iced widow wydala male smieszne listki pod listkami pierwszymi okraglymi hehe no i i najciekawsza critical sensi star calkiem spoko tylko ze dzis niewiadomo czemu ( @Norbi ) dalem 3 razy zaduza dawke css i ck root buildera i medi1. costam przelalem przeplukalem i z podstawek odlalem zeby nie spijaly zobaczymy. peace! 1
BA+ON Opublikowano 4 Listopada 2013 Autor Opublikowano 4 Listopada 2013 iced widol dzis ma 3 dzien flo a przy okazji podlewanka szybkie 4 foto dla bajeru bo sie zdziwilem jak chleje ta css moze to byc tez po rootbuilderze i superthrive ie ktore pierwszy raz polecialy i critical kush jeden hehe powiedzcie czy superthrive to mineral? czy dalej moge mowic ze to organic grow? ogolnie kumam ze to witaminy mikro elementy i inne cuda i ze chemiowe to ale to nie nawoz tak? jak do tego podejsc? pozdro
BA+ON Opublikowano 6 Listopada 2013 Autor Opublikowano 6 Listopada 2013 nowy boxik53x68x35 nowy filterek hehe i wentylatorki haha filtr jest 150m3 firmy can a wentki >9dB kolo 50m3/h z foli bialej/czarnej DIY z szafki rurkowej na buty (miala katowniki i laczniki i nie bylo problemu zmontowac stelarz) ale ten ostatni kwiatek nie posiedzi w nim juz za dlugo hehe yo! 1
Recommended Posts