lukhempas Opublikowano 13 Maja 2013 Autor Opublikowano 13 Maja 2013 Dzięki za wskazówki i porady. Oto kolejna porcja fotek. Na dzisiaj mamy 73 dzień życia / 41 dzień flo. WW#2 i WW#4 zaczynają się uginać pod swoim ciężarem co chyba jest dobrym znakiem Wszelkie nowe sugestie mile widziane No Name # 1 No Name # 2 White Widow # 1 White Widow # 2 White Widow # 3 White Widow # 4
lukhempas Opublikowano 20 Maja 2013 Autor Opublikowano 20 Maja 2013 Witam Maluśki updacik. Wstawiam duże fotki szczytu panny o nazwie kodowej WW#4 Mamy 80 dzień życia i 48 flow. Pytanie brzmi - czy mając takie fotki możecie pomóc w ocenieniu kiedy ścinać ? Teoretycznie (wg tabelki od HESI) dziewczyny dostały dzisiaj ostatni raz nawóz i teraz co najmniej tydzień samej wody i mamy 8 tygodni flow. Powalczyłem dzisiaj trochę z mikroskopem (GIB x60, x80, x100) ale nie jest łatwo dokładnie obejrzeć i ocenić trichomy
SmakMaroca999 Opublikowano 20 Maja 2013 Opublikowano 20 Maja 2013 Jeszcze czas ze scinka poczekaj az perflowery sie zbrazowia w 90% albo jak roslina zcznie wycofywac soki oznajmi to zolknieciem lisci.
BA+ON Opublikowano 21 Maja 2013 Opublikowano 21 Maja 2013 czekaj na brazowe wlochy, ewentualnie wiekszasc bursztynowych trichow. powinienes na x60 je zobaczyc dobrze.
lukhempas Opublikowano 29 Maja 2013 Autor Opublikowano 29 Maja 2013 Witam po przerwie. Dzisiaj panienki zostały ścięte (89 dzień / 59 flow) Od ostatnich fotek właściwie niewiele się już zmieniało - liście przy górnych szczytach zaczęły żółknąć. Tak to wygląda na dzisiaj. Za tydzień do słoików i wreszcie ten upragniony moment Dzięki wszystkim za pomoc i do następnego growloga
badgrass Opublikowano 29 Maja 2013 Opublikowano 29 Maja 2013 Moim zdaniem mogły jeszcze posiedzieć 59 dzień kwitnienia trochę wcześnie, po za tym widać że dużo białych włochów jeszcze było. Ale zrobiłeś jak zrobiłeś, coś do palenia będzie na pewno i klepnąć też klepnie, zresztą wypalisz sam ocenisz czy wartało czy jeszcze coś im brakuje. Pozdr.
SmakMaroca999 Opublikowano 29 Maja 2013 Opublikowano 29 Maja 2013 Ja bym jeszcze poczekal masa bialych wlochow ale to do Ciebie zalezy kiedy tniesz.Smacznego przy probowaniu
lukhempas Opublikowano 29 Maja 2013 Autor Opublikowano 29 Maja 2013 Przeszło mi to przez myśl, że jeszcze jest zbyt wcześnie ale co tam - już po temacie. Na pewno będzie smacznie bo już próbki były pobierane Jak na mój poziom palacza to temat nieźle klepie. Strach pomyśleć co będzie jak "dojrzeje". Następnym razem na pewno poczekam trochę dłużej. Waga pokazała łącznie 300g - ważyłem całe tyczki takie jak widać na fotkach.
lukhempas Opublikowano 18 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2013 Temat już należy uznać za zamknięty. Po 5 dniach suszenia zrobiło się 60g - temat nie był jeszcze wysuszony do końca. Smakuje i działa zdecydowanie dobrze ale nie potrafię się rozpisać na ten temat
Recommended Posts