badgrass Opublikowano 29 Marca 2013 Opublikowano 29 Marca 2013 Zapinamy pasy i startujemy Dane: Box: Namiot 80x50x130cm wyłożony folią mylar Oświetlenie: Zasilacz Lumatek 250W + HPS 250W Osram NAV-T Super 4 + Cooltube (niestety moc przykręcona na 150W ze względu na zbyt dużą temperaturę , a na flo zostanie podniesiona do 175W) Wentylacja: Wentylator osiowy kanałowy Dospel 150m3/h + regulator + filtr węglowy, wentylator komputerowy 120mm Podłoże: Ziemia uniwersalna ph 6-6,5 Nawozy: Hesi: Root, TNT Complex, Bloom, Phosphorus plus Donice: 0,5l start, docelowe 17l Pestki: Feminizowane - White Rhino i Cinderella 99 OUT Szukane: Jak najwięcej staffu Cel to maksymalizacja plonu i jednocześnie żeby zaoszczędzić jak najwięcej miejsca w górę na wzór pewnego pamiętnika One man and his bush - 1 plant SCROG in Stealth Cab - Chocolate Berry Roślinki mają ponad miesiąc czasu po lewej WR po prawej C99.
badgrass Opublikowano 29 Marca 2013 Autor Opublikowano 29 Marca 2013 Lubię nowe wyzwania, więc bardziej zależy mi na tym eksperymencie niż na czasie i rzekomo większej wydajności. Chociaż wydaje mi się że wynik będzie co najmniej zadowalający.A co z tego wyjdzie to zobaczymy, już się nie mogę doczekać
afia Opublikowano 29 Marca 2013 Opublikowano 29 Marca 2013 jaki jest rozmiar otworów siatce, i który dzień uprawy?
badgrass Opublikowano 29 Marca 2013 Autor Opublikowano 29 Marca 2013 Pisałem, wystarczy czytać, ale rozumiem że ktoś może być spizgany i dobrze nie widzieć Żyją ponad miesiąc czasu, ale dokładnie to nie wiem. Na początku był problem z temperaturą i trochę je wtedy przystopowało. A oczka mają około 35mm.
uciulanygiecik Opublikowano 29 Marca 2013 Opublikowano 29 Marca 2013 zapowiada sie ciekawie. jak pojdzie tak ladnie jak w linku ktory pokazales, to bedzie petardka. obserwuje, czekam na wiecej, pozdrawiam
badgrass Opublikowano 29 Marca 2013 Autor Opublikowano 29 Marca 2013 Tam w linku to trochę lepszy i większy setup był, a wynik liczył 500g. Oczywiście tutaj nie ma szans na tyle, ale powinno wyjść całkiem fajnie Za jakiś czas następny up.
rollnik Opublikowano 29 Marca 2013 Opublikowano 29 Marca 2013 Trochę roboty będzie, ale raczej się opłaci. Będę zaglądał, bo zapowiada się bardzo ciekawie. Poproszę o takie ujęcie na koniec. 1
Jędrzej_Jestem Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Trochę lipa, że dwa inne strainy (różnica w czasie kwitnięcia/ścinki) więc będziesz musiał na raty się bawić hehe ale i tak, sam miałęm zamiar się zabrać za taki projekt, dlatego będę bacznie obserwował! Ma wyjść konkretna petarda, więc nie masz prawa nic zepsuć hehe powodzenia!
badgrass Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2013 rollnik, masz to jak w banku GrowPro, konkretny wentyl nic tu nie zmieni, gdyż box znajduje się w takim miejscu że nic więcej nie da się zrobić z tą temperaturą, a było kombinowane na różne sposoby i tak jest dobrze że jest jak jest Jędrzej_Jestem , lubię mieć wybór gdy chcę sobie zapalić, dlatego nie ograniczyłem się tylko do jednej odmiany, tym bardziej że obie z tych powyższych są mi jeszcze nie znane, tak więc też nie mam pojęcia czy przypadną mi do gustu, i dlatego nie chcę mieć tylko jednego smaku który może okazać się że nie jest w moim typie
Recommended Posts