wrd9 Opublikowano 25 Maja 2011 Opublikowano 25 Maja 2011 Witam Przedstawiam wam spot pod tytułem "Pod modrzewiem" i "Boczniaki" są także inne.FOTKI z 16.05.2011Tak wygląda obornik z którego korzystam, leży sobie na polu to pożyczam."Obornik"Spot "Pod modrzewiem"Na tym spocie jest sam obornik praktycznie, dolomit, azofoska.Spot "Boczniaki" Rosną tutaj rośliny pół ziemi ze spota, pół obornika, dolomit i azofoska.Kartki nie ma ale będzie.Pozdrawiam.WitamFOTKI z 14 kwietniaSPOT "CIERNIE"Ziemia kupna, dolomit, trochę azofoski. Dołki 20 l. W sumie jest ich 21 jak dobrze pamiętam, Rośliny w różnym wieku tam rosną, nie kiedy po 2-3 w jednym dołku.Nawóz jaki będę stosował za 10 zł kupiony w ogrodniczym jest tez odpowiednik na flo. Wydaje się dobry. Na razie wszystko rośnie na samej wodzie, fotki nowe będą około 15 czerwca z kartką, narazie daje ogólny zarys, pozdro -------------------------------------------------------------------Witamkartka bedzie wiec bez cisnien, fotki z 2 spotow0 nawozów jak na razieBoczniakiSpot pod ModrzewiemBez kartki bo na szybko, niedługo porządny up z kartkąCieniePod modrzewiem najwyższa dochodzi do 3 mPozdro WitamKartka bedzie na wszytskich spotach (ciernie, ciernie 2, pod podrzewiem, boczniaki, i miejscowce bez nazwy)Ale teraz jest bez nastepnym razem obiecuje ze juz bedzie.dziś CIERNIEmiejsca calego objac sie nie da bo sa tam takkie krzaki ze ledwo tam wchodze, wiec pokaze pierw prawą strone miejsca i lewą. Ogólnie koło 10 m2LEWAA to mój rarytasik chemdoGG x Stinky Pinky x Big Band John, kwitnie powoli.POZDRAWIAM
WhiteMen Opublikowano 2 Lipca 2011 Opublikowano 2 Lipca 2011 White Domina Feminized Kannabia Seed CompanyZ nawozów narazie uzywana sama gnojówka, na flo bedzie pk 13/14 , atami bloombastic. Wiek ok 2 miesiaceTreningi : LstLST Zdiecie z kartką wstawie nstp razemWhite DominaPoczatek FLO MUSZE CIĄĆ BO ZAUWAZYŁEM OGNISKA PLEŚNI NA ŁODYGACHCZEKA NA STRYCHU NA OBRANIE
Zielony-Chłopak Opublikowano 10 Lipca 2011 Opublikowano 10 Lipca 2011 Wczorajsze Update 8 krzaków z tego 6 to damki a 2 jeszcze się nie określiły.Następne foty będą z kartą,zapomniałem wziąsc leży gotowa i czeka.Podlałem 5L wody + 12 nakrętek biohumus forte pod koniec butli dodałem trochę plankton k i podlałem bwxc af fajnie puchnie.5 krzaków na lst poszło 2 bwxc i 2 lavendery.Podsypałem gnoju trochę pod Rosliny nie wiem z czego bo na polu leżał to wziołem ze słomą wymieszany jest.NA spocie znajduję się tak.3Lavender 3 bwxc w tym 1 z af i 2 Euforie jeszcze czekam aż pokazą płeć ale chyba Dameczki będą BWXC po Lst i Topingu 2BWXC trochę mały ale zawsze coś będzie poszedł na Lst 3 Lavendery poszły na Lst LsT 2 Euforia Do nastepnego
Zielony-Chłopak Opublikowano 18 Lipca 2011 Opublikowano 18 Lipca 2011 Więc tak podskoczyłem dzisiaj na spota,Podlałem woda + bio forte i nakoniec planktona dla bwxc puł af.Ładnie wy*****o planciory po oborniku Puł auto Bwxc ładnie puchnie dostał bio +woda+ plankton k Trening LST do 3 tygodni i ciacham go Tu coś nie wyszło powie ktoś jak makro zrobić w aparacie ? 2Bwxc Po topingu i Lst Lavender Lst Ładnie poszedł i tak zostaje na lst do końca 3lavender po Lst Euforia poszła na lst 2 Euforia poszła tak samo na Lst 8 krzaków damki dostały kopa na gównie Będę się znimi bawił
citral Opublikowano 26 Lipca 2011 Opublikowano 26 Lipca 2011 a więc tak odmiana to wr x bs x tp podłoże z pod pokrzyw azofoska perlit styropian oraz kokos matka + dwa klony ogólnie to za gęsto posadzone nawozy ,na weg biohumus, humovit mieszane z deszczówką ,gnojówka z pokrzyw na flo -planton k czas na fotyto jest matka + dwa klony które teraz porcja nowych fotek damki mają 170 i są po fimie i lst zrobiem supercropping na jednej gałeziwyrwałem mena passion 1 miał 2 m i poszedł do gara na makumbęa to panny w 2 tyg kwitnienia niezle porosły
Zielony-Chłopak Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Dzisiejszy upZostało 6 krzaków jedna euforie szlak trafił spaliłem ja nawozem mówi się trudno,Jeden bwxc od wiatru połamany jeden szczyt niedojrzały suszy się.krzaki podlane Plankton k i wodaEuforia trochę dostała po dupie cała się ruszała i jeszcze nie dobory,i dopiero się zbiera na flo ciekawe czy dojdzie.Bwxc 1Razem 2Lavendery 1 już ma topki a 2 się zbierają na floNastępne fotki będą słoneczne
Zielony-Chłopak Opublikowano 15 Września 2011 Opublikowano 15 Września 2011 Dzisiejsze update robione nocą niestety czas mi nie pozwala Bwxc1 Mały ale jary kwitnie wolniej od tej połamanej ale będzie z niego trochę tematu. Sory za jakośc fotek. Bwxc 2 połamana już drugi szczyt ściołem,przez wiatry pie******e. Eforia marna od samego początku widać że się nie na daje na oudoor. Lavendery 2 pierwsze dopiero zaczynają kwitnąc pewnie nie dojdą ale poczekam do 1 śniegu 3 który ładnie kwitnie jak bwxc dojdzie napewno a jak puchnie inne geny musiał mieć Razem Makro tops bwxc połamanej Makro tops lavendera kozak Krzaki podlane 10 litrów wody 10 nakrętek od butelki 1,5l litrowej planktonu k i każda roślina dostała 3 nakrętki biohumus forte ostatni raz następne up za 10 dni.
Zielony-Chłopak Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 Ostanie fotki euforia poszła pod kosę bardzo ładnie pachnie żywicy od cholery 2 lavendery jeszcze 2 tygodnie i pod kose dostaly samą wodę po 5 litrów Euforia 2 lavendery jeszcze dodam ile wyszło co i jak
Zielony-Chłopak Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 Więc tak z Eufori wyszło 50gr suchego materiału praktycznie bez lisci bardzo ładnie śmierdzi i daje kopa.suma całego materiału.30 gram Bwxc AF,Bwxc Nromal 200gr,Bwxc normal mały krzak 100gr,Lavender,120 gr,i Eforia 50gr,cały towar dobrze wysuszony i ogolony po fluschingu.=490gram.Jeszcze 2 lavendery pujda pod kosę jutro na dniach napisze,może fotki zrobię zobaczymy Najlepsze jaranie jest z eufori i lavendera pozdro Last UP z 7 na 8 listopada 2 lavendery poszły pod kose doszły na fulla włosy brązowe krzaki dostały 12 dni temu tylko wodę,na moje oko wyjdzie 300g suchego ogolonego materiału razem =790gr z 6 krzaków po ostrym lst,oudt uważam za zajebisty szkoda że sam robię bo niechce mi się obierać na końcu,a co do palców z żywicy polecam umyć ręce w wodzie z proszkiem do prania odrazu schodzi pozdro i do nastepnego,
WhiteMen Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 Równiez wszystkim dziekuję za głosy, i gratki INDICA MAN
Recommended Posts