Skocz do zawartości
thc-thc

grower

Hamburgery


MeryZpolsky

Recommended Posts

Sprawdzone na stekach i mięsie do kotletów - tylko stara wołowina robi sie twarda gdy sie ją wcześniej posoli.

Również mięso wołowe garmażeryjne nie nadaje sie do hamburgerów.

Z świeżą wołowiną  nie ma takiego problemu - jezeli kupimy i mielimy ją sami.

Także ważne by nie ruszać kotleta i nie dogniatać podczas smażenia - smażyć po dwóch stronach ok 1 minuty max 1,5.

 

 

Odnośnik do komentarza
Share on other sites

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Reply to this topic...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+