-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka2 comments
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez szczurek10 · Opublikowano
Tak 60-70 jest gitarka ja mając moje w takim dniu jak limonen ma miałem 70% i 26 stopni około rosły jak pojebane -
Przez Mlody221293 · Opublikowano
Ja ogólnie specjalista nie jestem ale wydaje mi się żeby zwiększyć wilgotność , 60% to takie minimum chyba niech się ktoś wypowie jeszcze bardziej doświadczony🤓 -
Przez Limonen · Opublikowano
ooo Stary dzięki za dobre słowo 😄 Kurcze sprzęt kupowałem tak o raz tu coś, raz tam coś, i posklejałem to do kupy. Dzisiaj zamontowałem filtr węglowy, roślinka w 3 tyg a ktoś mi coś mówił że od 4 może zacząć "śmierdzieć" więc będę obserwować temperatury. na streetchu czyli faza kwitnienia ? Pewnie źle ale ja obecnie podlewam dwa razy dziennie, po 50-100ml, jakiś złych objawów póki co nie widzę (zdj wyżej są z wczoraj) i wczoraj poszła pierwsza dawka Bio-Grow w ilośći 3ml/1L - podlane w ilości jak zwykle. To jak teraz "wyjść" z tego podlewania do takiego jak ty piszesz że aż do przelania ? Doniczki jak coś mam 30cm x 30cm, nie za małe? -
Przez szczurek10 · Opublikowano
Rosną wielkie i też palonko zajebiste z nich jest jak z dworu zebrałem to w szoku byłem polecam -
Przez Rysiu · Opublikowano
No widziałem kiedys w hydroponice to wielka świnia urosła. Mój tak może jeszcze ze 20cm pójdzie. Oby nie więcej bo miejsca coraz mniej.
-
-
Gallery Statistics

Recommended Posts