Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

Marihuana zniszczona prawdopodobnie saletrą

Recommended Posts

Opublikowano

no i poprawnie, ale nie o to mi chodzilo, to byl skrajny przypadek ktory mogl miec miejsce wiec nie wiem po co ten aspekt klutni...
ale ok jak wyzej napisane, sie juz nie wypowiadam bo znowu jebne cos glupiego a inni to nadmuchaja

Opublikowano

jakbym miał możliwość, to wiadomo, żebym nie brał. niestety od jakiegoś czasu praktycznie niemożliwym jest ogarnąć nic innego, każdy ma ten iskrzący się materiał, niestety

Opublikowano

Wy nie rozumiecie Pawła ponieważ najwidoczniej nie macie w okolicy dila debila. U mnie jest to samo i nikt mi nie powie ze nie ma takiego czegos jak nakrapiane palenie. Boli od tego glowa i w ogule ch****e jest

Opublikowano

Jak masz nasiona w paleniu to raczej nie jest to dobry towieccc :peace:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Gorzko-kwaśny to nic, u nas są takie specyfiki że parzy w język!

W Niemczech np. stwierdzono wiele zatruć ołowiem który był w bace! Więc uważajcie!

Opublikowano

Ja mam generalnie u siebie jedno z najmocniejszych paleń w mieście, ale fakt faktem różni się nawet wyglądem, często też iskrzy, ale nawet wiedząc że jest z czymś zmieszane uważałbym że warto.

Opublikowano

Ja jestem odmiennego zdania. Nigdy nie wiesz co to tak iskrzy może to cukier, saletra a może jakieś związki z ołowiem, kadmem lub rtęcią? 

Opublikowano

Gorzko-kwaśny to nic, u nas są takie specyfiki że parzy w język!

To jest właśnie chyba ten iskrzący się. Raz szedłem z bobem przez miasto, to wiadomo, że trzeba uważać na przypał to schowałem do mordy. Jak przesunął mi się na dziąsło to zaczęło mnie piec w tym miejscu, chu***a sprawa strasznie.

Teraz robię sobie przerwę i od nowego roku nie jestem zbytnio zorientowany, czy jest jakaś poprawa, chociaż szczerze wątpię, pewnie dalej to samo ścierwo :/

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

ile czasu trzeba ją gotować w wodzie ? mój kolega trzymał ze 40 min i to nie bardzo pomogło, po wysuszeniu była jakby poklejona gumą do żucia....

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+