Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

TUSK JAK PITERA.JESTEM PRZECIWNY BO JESTEM.

Recommended Posts

Opublikowano
Cytat

Premier Donald Tusk jest przeciwnikiem liberalizacji prawa w sprawie tzw. miękkich narkotyków. Twierdzi, że konieczne jest szybkie tempo prac w parlamencie nad przepisami dotyczącymi dopalaczy, gdyż stanowią one realne zagrożenie dla życia młodych ludzi.

Tusk podkreślił w radiu TOK FM, że powodem szybkich działań rządu w sprawie dopalaczy były przypadki ciężkich zachorowań idące w ostatnich tygodniach w setki i zejścia prawdopodobnie po zażyciu dopalaczy.

- Naprawdę mamy do czynienia z rynkiem paranarkotyków i zwykłej trucizny, mamy do czynienia z rynkiem organizowanym przez cwaniaków i dość odrażających typów, tak nazwę rzecz po imieniu, i mamy do czynienia z realnym zagrożeniem życia i zdrowia, głównie dzieci i młodych ludzi - powiedział premier.

Pytany o liberalizację przepisów w sprawie miękkich narkotyków premier powiedział, że w światowej debacie na ten temat ścierają się dwa poglądy. Jak zaznaczył, jedni uważają, że zdrowiej jest dopuścić miękkie narkotyki, drudzy zaś, że wręcz przeciwnie, trzeba tępić narkotyki, ten przemysł i zagrożenie wszystkimi dostępnymi metodami.

- Ja jestem przekonany do tego poglądu drugiego, tzn. zero tolerancji dla narkotyków i narkomanii. Czy mam monopol na rację? Nie. Ale mam taki pogląd i nie zmienię tego poglądu - podkreślił Tusk.

- Generalnie liberalne podejście do miękkich narkotyków niestety powoduje wszystkie negatywne skutki, których się domyślaliśmy, a nie przynosi tych pozytywnych skutków - mówi premier.

Nam ręce opadają a cytat sławnego mędrca przytacza się sam:

"Przekonania są większym wrogiem prawdy, niż kłamstwa" -- Nietzsche

Opublikowano

Udusić sukinsyna co się sam do głupoty przyznaje udając oświeconego, gdzie jest kościół kiedy jedni ludzie drugim ludziom mówią co mogą zerwać z krzaka a co nie, pod groźbą pozbawienia wolności? Gdzie jest kościół kiedy ludzi chorych z uzależnienia od heroiny wsadza się do więzienia gdzie jedynym ich zajęciem jest ćpanie? Jest CenzurA wtedy jak trzeba się bezpłodnym małżeństwom wpierdalać w ich próby posiadania potomka.

Opublikowano

Wlasnie ten frajer zaczyna nakrecac narkotykowy biznes bo i teraz dopalacze zejda do podziemia. I niech nie pi*****i glupot ze mlodzi maja dostep bo w sklepie nikt malolatom nie sprzeda a na ulicy wszyscy im dadza. Dodatkow goscie z ulicy nie placa nawet jednej zlotowki za podatki. Co za glupia polityka.

Opublikowano

ja pi****e ręce opadają na tego debila. politycy skurwysyny mam nadzieje ze kiedys cos sie zmieni na tym swiecie i zaplacicie obywatelom za swoje skur********o. nie dziwie sie ludziom ze idą na was z nozami skoro działacie PRZECIWKO NARODOWI I WOLNOŚCI!

Opublikowano

Tak to już jest dorwali się do władzy i teraz ni hu*a nie można sie moherkom narazić bo będzie pogrzeb poparcia w następnych wyborach. Jużś spodziewałem się po Donaldzie czegoś lepszego ale jak widać władza i kasa ważniejsza niż rozsądek. Jak dla mnie to nie ma takiej siły by nam palić zabronily

Opublikowano

Ale my w ogole zle dzialamy. Nie musimy przekonywac rzadu do niczego bo oni nie zaryzykuja az tak. Przekonajcie spoleczenstwo czemu narkotyki powinny byc legalne to i zaraz rzad szybko zdanie zmieni by zdobyc wiecej glosow...

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+