Toksyna Opublikowano 17 Grudnia 2014 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Polecam z całego serca ten sklep ekspresowa przesyłka i konkretne gratisy nic dodać nic ująć sam chętnie zrobie tam jeszcze zakupy! Cytuj
mrtomasz Opublikowano 9 Stycznia 2015 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Również polecam sklep, kupiłem u Nich podłoże, kilka akcesoriów, doniczki itp... wysyłka w ten sam dzień, towar zgodny z opisem, ładnie i dyskretnie zapakowany.. Cytuj
Macky Opublikowano 9 Maja 2018 Opublikowano 9 Maja 2018 Ostatnio odwiedziłem sklep osobiście, dobrze zaopatrzony a jestem wymagającym i wybrednym klientem Ulokowany całkiem spoko, na terenie magazynowym wielu różnych firm także zaparkować obok można bezpiecznie lub pod meblowym niedaleko jak tylko po drobnostki. Obsługa szybka i konkretna. Rozstawiona wystawka 3 boksów z roślinami w systemach więc zobaczyć w akcji można, jak ktoś nie bywa na targach to powinien nawet dla samego obejrzenia wstąpić. Polecam Cytuj
grower.com.pl Opublikowano 29 Maja 2018 Autor Opublikowano 29 Maja 2018 Witam, Dzięki Macky za opinie, oczywiście polecamy się na przyszłość! Zapraszamy również wszystkich zainteresowanych do obejrzenia naszej wystawy w sklepie stacjonarnym! Pozdrawiam, Grower.com.pl Cytuj
Pasjonista Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Polecam, elegancki growshop. Cytuj
Medicaluser Opublikowano 1 Września 2018 Opublikowano 1 Września 2018 Zapomniałem napisać dzięki za gratis supervit i co2 dobry sklep Cytuj
Gość Opublikowano 10 Lipca 2020 Opublikowano 10 Lipca 2020 (edytowane) Z calego serca polecam! // Edit: Jedyny sklep w ktorym mam pewnosc ze dostaje oryginalne rzeczy kiedy anonimowo zamawiam paczke na paczkomat. W innych growshopach wlasciciele z tego korzystali i tak np. zamiast ds60 dostalem chinska podrobke :_) Bardzo duzy plus za mozliwosc zamawiania z Tora - z ciekawych powodow niektore polskie growshopy banuja IP z tora. Moj pierwszy grow dokonczylem budowac wlasnie z tym sklepem i szczerze polecam. PS: Panowie wy to chyba zbranktujecie od ilosci gratisow 😄 Edytowane 16 Lipca 2020 przez Gość Cytuj
grower.com.pl Opublikowano 16 Lipca 2020 Autor Opublikowano 16 Lipca 2020 W dniu 10.07.2020 o 16:33, kolezka napisał: Z calego serca polecam! Wielkie dzieki za opinię. Polecamy sie na przyszłość. Cytuj
Macky Opublikowano 16 Lipca 2020 Opublikowano 16 Lipca 2020 Polecam sklep 🙂 Fachowa obsługa znająca się na sprzęcie. Lokalizacja dogodna, Ci co cenią sobie dyskrecje na pewno będą zadowoleni. Parę świeżych fotek: 1 Cytuj
Recommended Posts