Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Początki palenia trawki

Recommended Posts

• Replies 96
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Opublikowano

ShockWave11 mi to tak średnio wygląda, ale jak już poprzednicy napisali, zapal i się przekonaj :)

Spaliłem z kolegą i nic:( Ale to takie palenie na dworzu przy wietrze gdzie trudno podpalic :(

Opublikowano

Na 60% to zioło. Następnym razem ustawiaj ostrość na zioło, nie na biurko. Tak ogólnie to przywalcie wiadro jak nic nie czujecie, a nie bawicie się w lufki i panicznie boicie się komet.

Opublikowano

ale sztuke dostaliscie bardzo lipna tam to nawet 3 szkiel nie ma a moze w paleniu sa pestki i dlatego ziolko jest slabsze mnie faza zlapala dopiero za 4 razem kumpla za 10 wiec proboj

Opublikowano

ELO. Znowu ja, a więc tak, znowu dostalem gratis ziolo i wstawiam fotke i powiedzcie mi czy to ziolo bo pytalem sie kolegi ktory palil i mowil ze nie.

To jest zioło, a raczej odpad. Wygląda mi to na odpad z produkcji nasion. Przy czym bardzo malutko tego jest. Starczyło chociaż na jednego czystego skręta?

ale sztuke dostaliscie bardzo lipna tam to nawet 3 szkiel nie ma a moze w paleniu sa pestki i dlatego ziolko jest slabsze mnie faza zlapala dopiero za 4 razem kumpla za 10 wiec proboj

Trochę tą teorią kolego grzeszysz :P Na moje nieszczęście, a może i szczęście Wasze moje krzaki zostały częściowo zapylone (nasiona trafiły na OP '10) i nie mogę powiedzieć, że to zioło jest gorsze od tego z niezapylonych krzaków. Co najwyżej niektóre partie są słabsze, bo były ścięte o 2 tyg. za wcześnie. Ale tak średnio 2 lufy i jest ujebka :]

Opublikowano

Tak ogólnie to przywalcie wiadro jak nic nie czujecie, a nie bawicie się w lufki i panicznie boicie się komet.

Jeżeli po wiadrze nic wam nie będzie to faktycznie jest źle ;)

A jak coś Ci nie pasuje to zmień dilera.

Opublikowano

To jest zioło, a raczej odpad. Wygląda mi to na odpad z produkcji nasion. Przy czym bardzo malutko tego jest. Starczyło chociaż na jednego czystego skręta?

Trochę tą teorią kolego grzeszysz :P Na moje nieszczęście, a może i szczęście Wasze moje krzaki zostały częściowo zapylone (nasiona trafiły na OP '10) i nie mogę powiedzieć, że to zioło jest gorsze od tego z niezapylonych krzaków. Co najwyżej niektóre partie są słabsze, bo były ścięte o 2 tyg. za wcześnie. Ale tak średnio 2 lufy i jest ujebka :]

Nie robiłem skręta ,tylko z lufki. Mało było bo dzien wczesniej troche palilismy. Kolega ktory mi dawal ten towar mowiel ze jest slaby bo to "liscie"

Opublikowano

Fajnego masz kolegę. Jak masz dostęp tylko do takiego dila to zacznij jarać herbatę, efekt ten sam będzie a ile taniej. Dobre dojście i tyle. Przede wszystkim nie dawaj się więcej razy robić w jajo, tj. nie korzystaj więcej z takiego dojścia.

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+