Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

Marzenia nie do spełnienia xD

Gość DilerSamoZło

Recommended Posts

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

ja chciałbym posiadać wyspę której nie ma na mapach robiłbym sobie co chce na niej a jak rodzice wchodzą do mojego pokoju teleportuje mnie do niego i rodzice cieszą się że jest dobrze wychodzą i jestem znowu na wyspie i pale trawkę patrząc się w krystaliczny ocean :joint:

Opublikowano

Chciałbym mieszkać w drewnianym domku nad morzem poza granicami jakiegokolwiek kraju. Obok chatki byłoby niewielkie pole, gdzie rosłoby zielsko i inne pierdoły którymi bym się żywił. Gdzieś dalej stałaby stodoła w której hodowałbym prosiaki, krowy i kury. Lato trwałoby cały rok. Część z plonów sprzedawałbym, dzięki czemu stać by mnie było na podciągnięcie prądu i internet, co by zaraz nie być pustelnikiem. ;) Takie jest mniej więcej moje marzenie :D

Edit: akurat ten post jest moim setnym, kto wie może to jakiś znak...

Opublikowano

JA wam powiem ze nie chcial bym miec worka co caly czas sie wypelnia bo mi bardzo sie podoba uprawianie i wogule sprawia to duza przyjemnosc

a ogulnie moje marzenie to zeby nie bylo glodu na swiecie i wszedzie legalizacja

Opublikowano

Z takich marzeń to chciałbym móc znaleźć się na Księżycu podobnym do pandory, badanie go, odkrywanie... chciałbym zostawić ten nasz świat i znaleźć się w takiej idealnej, pełnej harmonii krainie. Swoja droga Avatar to piękny film....warto go obejżec spalonym.

Opublikowano

To nie pieniądze robią z człowieka bez duszną sukę, ale to brak pieniędzy a potem dostanie tego czego wcześniej się nie miało... Tak jest przynajmniej w babilonie, smucą troche twoje marzenia. Bless i buch za ciebie :wodna:

Mógłbyś sprecyzować swoją wypowiedź? Może myślisz, że pieniądze to dla mnie wszystko, mylisz się. Wiem jednak, że bez pieniędzy w świecie którym żyje jestem unieruchomiony a większość problemów które spotykają mnie i moich bliskich dotyczą właśnie braku pieniędzy. Chciałbym się z tego wyrwać i nie mówię tu o życiu w luksusie lecz o życiu na poziomie który gwarantuje mi wolność, samowystarczalność i możliwość spełnienia. Pasowało by mi też życie które opisał użytkownik Mechu. Może źle postrzegam rzeczywistość ale wydaję mi się, że wszyscy jesteśmy niewolnikami systemu którym rządzą pieniądze.

Chyba, że zostajemy w świecie marzeń w którym wszystko jest możliwe. Ja jednak jestem troszkę przyziemny i nie potrafię odbiegać marzeniami ponad możliwości. Temat jasno określa, że właśnie o takich marzeniach mowa ale czy azjatka jest marzeniem nie do spełnienia?

A jeśli chodzi o Twoje marzenia Jabolak. Podziwiam Cię ale o życiu wiecznym zapomnij. Bo chyba nie chciałbyś znać skutków Twojego odkrycia.

Opublikowano

ja tylko chciałbym legalizacji zebym mógł sie położyć na plaży z najbliższymi przyjaciółmi zapalić z bongosika bez strachu ze zaraz policja mnie złapie i wsadzi za kraty i oczywiscie pokoju na swiecie oraz zeby nie było głodu
to takie moje marzenie niektóre moze nawet do spełnienia :wodna:

Opublikowano

co bym chciał na dzień dzisiejszy...

-wakacje to ; podróż autostopem po całej europie z DŁUGIM PRZYSTANKIEM W AMSTERDAMIE
-by zaczęła się chociaż dyskusja na poziomie w sprawie legalizacji Mj w naszym kraju "kochanym"
-by umorzyli mi sprawę za posiadanie
-by wreszcie przestało tak pizgać i było ciepło :P
do tego chciałbym zaliczyć jutrzejsze kolokwium z podstaw teorii polityki ku**a mać, i by jutrzejszy trip do poznania do fajnej dziewczyny się udał należycie :twisted:
rozwój osobisty, dystans..

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+