Guest DilerSamoZło Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 Ja mam jedno takie skryte marzenie ^^ Jedna, ładna, zgrabna, oddana azjatka Pół godziny z azjatką One mają w sobie to coś :roll: Ale oczywiscie chodzi mi o ładną azjatke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dadexix Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 DilerSamoZło, to akurat jest do spelnienia;D Ja mam takie fajne dosc dziwne, chcial bym móc na chwile byc kobieta:D one calkiem inaczej mysla, i wgl wszystko inaczej odbieraja - inne dzialanie mozgu:D okropnie mnie to ciekawi... w sumie, wszystko o czym pewnie nigdy sie nie dowiem mnie ciekawi:./ Link to comment Share on other sites More sharing options...
trul Posted October 27, 2009 Share Posted October 27, 2009 żeby byla wiosna i nastepny out...piekny out 2010, aż czuje zapach dojżewającej konopii.ehh Link to comment Share on other sites More sharing options...
hempu Posted October 27, 2009 Share Posted October 27, 2009 moje marzenie ? mieć niekończący się worek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zonk_One Posted October 27, 2009 Share Posted October 27, 2009 Ja podobnie tyle że mam troszke więcej -Butelka z Tyskiego w której nigdy piwo sie nie konczy jest ciagle zimne i gazowane rzecz jasna - Worek z paleniem który sam się wypełnia ciągle Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dadexix Posted October 27, 2009 Share Posted October 27, 2009 Zonk_One, wystarczy jedno, i sprzedawac - bd kasa:D wiesz, wyciagasz z wora palenie i kupujesz tyskie... Tylko jak by Cie z takim psy zlapaly... Zatrzymano osobe posiadajaca co najmniej 25 ton suszy marihuany, jednak policja nadal oproznia jego zapasy i liczba ta na pewno bedzie wieksza. :zbakany: :zbakany: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoulJah Posted October 27, 2009 Share Posted October 27, 2009 Mi się marzy praca związana z moją pasją :lol: np. w jakimś wieeeelkim ogródku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zonk_One Posted October 27, 2009 Share Posted October 27, 2009 ja chciał bym założyć w polsce gdzieś coffeshop'a ładnie bym go wystroił w środku, nazwał "Hasz Bar" i serwował bym w nim najlepszej jakości towar z szklarni na zapleczu 8) Bracie jak Ci sie uda osiagnąć coś takiego..to ja chce byc pierwszym klijentem ! :zbakany: Uwalimy sie jak świnie Hahahah Zonk_One, wystarczy jedno, i sprzedawac - bd kasa:D wiesz, wyciagasz z wora palenie i kupujesz tyskie... Tylko jak by Cie z takim psy zlapaly... Zatrzymano osobe posiadajaca co najmniej 25 ton suszy marihuany, jednak policja nadal oproznia jego zapasy i liczba ta na pewno bedzie wieksza. :zbakany: :zbakany: Haha Może mnie kiedyś zobaczysz w wiadomościach Haha..ja bym jechał autostrada i worek otworzył i rozrzucał to gdzie się da..pierw oczywiście bym zapełnił jakiś tankowiec ..zapasy zrobić dla mnie dla swoich i na przyszłe pokolenia..No a później jak wspomniałem to rozdawać szit w całej Polsce..a potem pewnie by mnie capli :pies: i bym poszedł siedzieć..ale przynajmniej żył bym z myślą ze coś zrobiłem dla tego kraju Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaszczur333 Posted October 29, 2009 Share Posted October 29, 2009 tylko 2 kg xD a ja to znlesc kilo ziela na ulicy xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
włochaty Posted October 29, 2009 Share Posted October 29, 2009 Hm, ja mam marzenie żeby sie upalić z moją dziewczyną, a potem uprawiać gorący seks pod gwiazdami na wielkiej pustej łące, która jest porosnięta niskimi kępkami trawy (takiej normalnej trawy ) Myślę, że to jest do zrobienia, tylko trza lata poczekać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.