-
Wpisy na blogu
-
Przez THC-THC w Blog Konopny THC-THC
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez krycha13 · Opublikowano
Kierowniku! Jakoś się dogadamy 🤣 już wrzucam. Temperatura w dzień to max 24.5 ale nie spada poniżej 22 w nocy. To coś w mojej ręce to właśnie to miernik heh. Chyba nie widać. Wilgotność to totalnie malutkie wahania. Pod koniec będzie problem z pleśnią pewnie Oglądałem, oglądam i będę oglądał jeśli chodzi o to co pisałeś bo mega ciekawy ziomeczek jest 🙂 -
Przez Rysiu · Opublikowano
Śmiało lampę do góry podnoś. Filtr w razie W można jak najbardziej na zewnątrz wywalić. Jak już wszedłeś na stronę AN to sprawdź w tabelach jak dawkować teraz poszczególne nawozy. Jak na razie izie bardzo dobrze 🙂 Co do grow, micro i boom. To dość mocne nawozy. Można spokojnie dawać po połowie zalecanej dawki. -
Przez KushSensei · Opublikowano
A myślałem, że zostawić bo tak widać tu zalążki kwiata 😛 Bynamniej tak mi to wygląda 😄 -
Przez kolober · Opublikowano
I jak masz takich więcej to obcinaj. Pozdro -
Przez kolober · Opublikowano
Siema już jest lepiej i daj jej dzień odpocząć i następnym razem śmiało opierdalaj tą górę i śmiało tam gdzie widzisz od góry liścia który zasłania jakiś szczyt to go ucinasz i zaznaczyłem ci jeszcze coś na zdjęciu i jak masz takie to obcinaj je bo roślina niepotrzebnie próbuje dać go na górę a i tak nie da rady i nie potrzebnie traci siłę na niego a mogła by gdzieś indziej. 👍 Z tego odrostu nic nie będzie na milion procent
-
-
Gallery Statistics
Recommended Posts