Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

OOBE - Podróże poza ciałem

Recommended Posts

• Replies 93
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Opublikowano

Zależy od dosa, ale to że tekst jest z forum I-dosera nie znaczy że ma z nim wszystko związane ;] Tak jak i ten utwór nie jest bynajmniej dosem, zresztą posłuchajcie ;] Do zobaczenia na shoucie

Opublikowano

Ja wstalem przed 5 bo mi zegarek tak zadzwonil (a mial dzwonic przed 4) zobaczylem, ze nikogo nie ma to sam posiedzialem i probowalem hehe. Wyjsc mi sie nie udalo, ale mialem LD heh :D coz trza probowac dalej, ale fajnie jak by ktos jeszcze byl.

Opublikowano

ja się rozbudziłem ale brakło woli i zrobiłem tylko troche ćwiczeń. próbowałem wyjść i nic. Jednak mimo wszystko bardzo fajny trans mi wyszedł

Opublikowano

Polecam Wam obejrzenie autowywiadu z Darkiem Sugierem, ciekawych rzeczy można sie dowiedziec

Jest na youtubie
Napisał też zajebista ksiazke "Wolność i miłość poza ciałem" W ogóle zajebisty kolo z niego
A co do samego eksperymentu to jeżeli komuś uda sie wyjść to niech sprobuje sie dostroic do kogoś znajomego i probowac wyszarpac go z ciała, oczywiście jeżeli sie zgodzi

Opublikowano

Niestety, jako paruletni weteran forum i-doser (jestem tam zajebisty koks ; D) powiem wamm, że ani ten ani ten format nie da wam 100%.

Najelpsze są formaty bezstratne jak Flac czy OGG.

Słuchawki najlepsze na całą małżowine, jakiejś normalnej firmy typu philips. Jedne z fajniejszych słuchawek do dosów są Sennheiser HD-202 - dobra cena i zajebista jakość.

Opublikowano

Ronaldo ja praktykuje OBE od paru miesięcy. Powiedz czy Ospuo różni się od snu czy to właśnie kraina snu? Zdaje mi ze podróżuje wlasnie wylacznie w swoim wymiarze podswiadomosci. ewentualnie w polaceniu ospuo dwoch osob ^^(zaznaczam ze obie osoby po obudzeniu pamietaja to spotkanie i sie zgadzaja fakty)

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+