Nie napisałem, że nie przyswoją, tylko, że nie wykorzystają 🙂Też kiedyś tak upychałem po 4 rośliny na małej powierzchni. A potem przeszedłem na dwie i nagle rośliny znacznie większe i po 150 z rośliny potrafi być w boxie 0.5x0.8.
Spoko panowie wszystko pod kontrolą, idzie świeże powietrze dołem, wychodzi góra, jest przewiew wszystkie listki piękne falują, cyrkulacja powietrza na całej powierzchni, nigdy nie miałem pleśni, bynajmniej nie pamiętam.
Co do mocy lampy to było to celowe zadanie i nie zgodzę się z tezą, że więcej światła rośliny nie przyswoją... Przyswoją dużo więcej, o to się martwić nie trzeba. Rekordowe plony, topy są zbite i ogromne, a moc wręcz paraliżuje, z reguły wychodziły mi "jednostrzałowce".
Dzisiaj panienki mają dokładnie 35 dni lub jak kto woli skończony 5 tydzień.
Na wegu dostawały Root Juice, do kilku podlań po pokazaniu pierwszych par liści, i od 2 tygodnia dostały 3 razy po połowie ,,fabrycznej” dawki Bio Grow, aktualnie leci Bio Bloom i top max, zostały podane tylko raz i będą szły może raz w tygodniu może rzadziej, sytuacja pokaże.
Odmiany to ;
*Lemon Haze Auto
*Gorilla Glue Auto
*OG Kush auto, wszystko od Barney’s Farm
W najwyższych miejscach mają ok 35 cm na ten moment, lampa 60 cm od roślin od dziś pracująca na 100%
Og Kush
Gorilla Glue
Lemon Haze
i całość
Recommended Posts