Hemp100 Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 Co według was jest przyjemniejsze i daje większą satysfakcję samo palenie czy pielęgnowanie i patrzenie jak rosną nasze krzaczki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Voice Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 Bezprecedensowo sadzenie Link to comment Share on other sites More sharing options...
markolus Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 palenie Link to comment Share on other sites More sharing options...
siewca Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 Troche bez sensu to pytanie bo wyadje mi sie ze kazdy uwielbia pielegnowac swoje malenstwa a pozniej je spalic wiec tak jakby te dwie rzeczy lacza sie i wtedy dopiero to jest satysfakcja Link to comment Share on other sites More sharing options...
zetdoen Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 Jak dla mnie ciężko odpowiedzieć na to pytanie chyba po 50% chociaż kurcze te 0,1% na stronę palenia tzn nie wyobrażam sobie teraz tylko sadzić i nie palić, a palić i nie sadzić jakoś bardziej. Myślę, że jest tak z wszystkimi Link to comment Share on other sites More sharing options...
s1mple Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 SadzonePalenie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Byndzek Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 Ja lubię sadzić spalony Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezkonny Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 Palenie. Wszystko fajnie, ale po pierwszej fali radochy ( - znowu sezon :] ) zaczyna się monotonna harówka. Gdzieś pośrodku outa jestem zwyczajnie wykończony. Może to temperatura, a może po prostu dziesiątki kursów sprawiają, że z wyraźną niechęcią jadę na spoty. Do tego niedługo dojdą grzybiarze i reszta tego towarzystwa. No normalnie jestem cały happy, poważka. Marzę o tej cudownej chwili kiedy ostatni krzun będzie ścięty i to wreszcie będzie koniec. Zapały i te sprawy ok, tyle że prawdę powiedziawszy jest to zwykły, ostry zap..... . Czy ja naprawdę nie mogę se tego posadzić na balkonie czy w ogródku żeby nie mieć tyle latania? Co za @%#@%# kraj :pener: Link to comment Share on other sites More sharing options...
canna3 Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 Ja lubię sadzić spalony Uśmiechnąłem się mocno do monitora Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.