Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

Recommended Posts

Opublikowano

Jeśli zły dział,albo już taki temat był to sorry i niech mod zrobi co trzeba :D

Może wy mi pomorzecie.Szukam w necie jakiegoś bonga,ale nie takiego małego jak wszędzie są tylko jakiegoś mocarza szklanego.Np jak ktoś był na marszu to na stoisku firmy wujo stał taki wielki bongos.Lecz w sklepie tego nie mają.Z góry dzięki za jakieś linki czy coś .Pozdro

Opublikowano

jak na takie bongo to ma strasznie mały cybuch jak dla mnie.

no i to zawsze akryl a nie szkło :/

Opublikowano

weeed, tez chciałem podać link do tego bonia, ale jest trochę za małe.. Tzn jeżeli chodzi o wieeelkie bongo :D bo ogólnie 60cm to sporo :D szczerze to wolałbym to które Ty podesłałeś. A jeżeli DeZetDeKa, chcesz naprawdę duże bonio to może lepiej samemu zrobić co ? :)

Opublikowano

Ale jak mam sobie zrobić zajebiści wielkie bonio ze szkła? Nie mam umiejętności i możliwości by sobie coś wyszponcić ze szkła :D A bongosy mam już dwa jedne takie normalne plastik a drugie z kokosa lecz chciałbym mieć coś kozackiego :D

Opublikowano

kup sobie to, do czego linka zapodał weed. Troche kosztuje ale kozackie jest na maxa.

Opublikowano

A ja mam takie pytanko, jest roznica w bongu jezeli jest ono duze?? (chodzi mi o dlugosc nie o wielkosc cybucha. Czy zajebiemy sie bardziej z duzego czy z malego boniaszka, pluco mamy tak samo duze chyba?

Opublikowano

Dzięki wszystkim za linki.Ja patrzyłem wszędzie min. i na andegrandzie ale ten bongos uciekł mojej uwadze :D No i mamy zwycięzce :D

A tamte bonio z linku z cypress hill monstrum!! :shock: :zbakany:

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Wiesz co? ja tam nie wiem ale moim zdaniem jak chcesz dobre bongo to tak:

-wiertarka

-wazon na kwiaty ( jaki ci sie podoba )

-duża lufa

-wiertło do szkła

Mój kumpel w ten oto sposób za 20 zł miał super bongo ;)) :buch: :wodna:

JARAJ

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+