Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Wygraliście coś w swoim życiu kiedyś ???

Recommended Posts

• 3 tygodnie później...
  • Replies 43
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Opublikowano

w wieku 8 lat 500.000zł (50zł) zdrapka, konkurs recytatorski w szkole (jakaś książka) :D ,

10 funtów cypryjski podczas pobytu na cyprze- też zdrpka, Wojewódzki konkurs wiedzy o obronie cywilnej- mini wieża Grundig. To by było tyle...

:peace:

Opublikowano

ja 3 lata temu wygrałem nawóz granulowany 3 kg ( przydał się w tym roku :) ), jakąś piłke , krzaczek(iglak :P) , rękawice i jakiś puchar xD

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

rower i odtwarzacz mp3, ale stacja radiowa byla na tyle uprzejma ze nie widze do dzis tych nagrod ;)

a ostatnio na forum wygralem odblysnik do HPS`a :D

a 21 alt temu wygralem wielki wyscig ;) i tak oto jestem tu z wami :D

Opublikowano

Rower (na festynie i byłem wtedy ministrantem i zgarnąłem trochę za dużo kuponów i akurat był rower do wygrania i pamiętam, że można było sobie wybrać ;o ) a ja byłem pierwszym zwycięzcą ^^.

Big milki i kiedyś w jakiejś zdrapce 20 zł :P.

Ale moi starzy byli w "Idź na calość" i wygrali bony na bielizne za 10k bodajże xD

Opublikowano

ja tylko harnasia ostatnio :D i jakies takie zlotowki w zdrapkach :D a i kiedys znalazlem 200 na klatce :D pozniej sie okazalo ze ziomek zgubil :D ale juz ich nie mialem a dobrze bo okazal sie konfidentem i leszczem :zliscia: :zliscia: wiec 200 przyrobilem :D

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+