Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

Recommended Posts

• Replies 208
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Opublikowano

niby tak an forum juz dawno bylem dopeiro teraz sobie przypomnialem ze serwera szukali :P może tak ja przygotuje serwer i podam tu ip?

Fajny był wygląd na serwerze te banery co typek kiedyś robił..

Opublikowano

ej ej ej a ja mam pomysł, super server zrobić do właśnie forum czy czegoś deathruna postawić kto grał ten wie ocb dr oczywiście z auto bh i można sobie grać ;]

Opublikowano

no wcześniej chłopaki sie ładnie zajeli serverem, ale upadł on niestety... fajne bannery były różnych seedbanków.. No ale cóż, bywa i tak...

Opublikowano

to jest mój serwer. Preferuje FFA lub TP Steam/NonSteam. Żadne dr... ne tym ip moge zrobić ten serwer 85.128.48.140:27004

Pomoze ktos przy zrobieniu wlasnie tego co bylo wczesniej zanim upadł?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Bardzo dobre na zbace Sam pamiętam ile godzin (właściwie to nie wiele z tamtego okresu pamiętam ) po konkretnym sorcie indica wgnieceni w fotel nadupcaliśmy w dota (Defence of the Ancients) a teraz jest gra gdzie jest tamto przeniesione i rozwinięte:)

Gra dynamika cud miód i w ogóle bajery tak że zachęcać nie musze bo gra się sama obronić umie. Jak chcecie to tutaj link z rejestracją:
/admin - link wygasł/

Jak się zarejestrujecie z tego linka to dostane jakieśtam bonusy tak że dziękuję

A i gra zajmuje na kompie ok. 3,5 gb, wymaga szaderów 2.0 i to jest multi player :P Bless :zjarany:

Opublikowano

W wakacje będę mógł zaprezentować wam o wiele lepszą grę od lola, na zasadach DotA z bardzo dobrą grafiką.

Gra jest w trakcie tworzenia i na lipiec jest zapowiedziana prezentacja.

Pozdro

Masz na myśli HoNa? Ale on jest teraz płatny, LoL mnie urzekł systemem zdobywania poziomów, jak wygrywasz gre (jak przegrywasz troche mniej) to zdobywasz poziomy odblokowywujesz nowe postacie, nowa grafike, ulepszasz runy i swoje masteries :P W hona gralem ale to jest jakby troche lepsze. Jak znacie i lubicie tego typu gry to warto, a jak nie znacie to trzeba poznac 

• 2 tygodnie później...
Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+