Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

Recommended Posts

Opublikowano

Do mnie po 6 miesiącach przyszedł komornik z policjantem jak nie zapłaciłem mandatu 100zł i naliczyli mi 5zł za każdy miesiąc

Mój kumpel ma wtyki w urzędzie miasta i ugadał się z pieskami że zapłaci tylko 20zł mandatu, a pieski tyle wypisali

• Replies 1,4 tys.
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Opublikowano

Mój ziomek kiedys dostał za darcie mordy i za picie alko 600zł mandatu, nie zapłacił go oczywiscie bo nie miał z czego, jak wpadł komornik na chatę to powiedział ze nie ma żadnych dochodów że się uczy i nie ma nawet grosza żeby zapłacić. Obecnie sprawa ucichła ale i tak pewnie to z niego zedrą:P

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Kiedyś przy przeszukaniu:
Kundel znalazł lufkę (taaaaka wielka z bańką w środku). Powąchał, robiąc przy tym minę speca, i mówi:
- Dzisiaj było palone...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Proszę o wybaczenie odkopywania zakurzonego tematu, ale nie został on jeszcze wyczerpany.
Słyszałem o tym orzeczeniu Sądu Najwyższego. Inne orzeczenie - z października 2009 - zaprzeczyło zupełnie poprzedniemu - tak więc raczej nie ma się co na niego powoływać w sądzie. Jest coś na ten temat na blogu Mateusza Klinowskiego: Kompromitacja Prokuratury Krajowej.
Posiadanie w celu niezwłocznego zażycia nie uniewinni cię automatycznie, ale jeśli masz przy sobie skręta, nabitą lufkę to na pewno jest argument na twoją korzyść i jesteś w lepszej sytuacji niż ktoś, kto ma marihuanę w worku strunowym czy w sreberku. No chyba, że jest uzasadnione podejrzenie, że komuś użyczałeś mj...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam mój problem przedstawia sie tak że w szkole podobno mają byc robione testy na thc.W jednej ze szkół w mojej okolicy już zostały zrobione.Jeśli mi wykryje thc to będe miał z tego jakies konsekwencje?..Jak się dobrze wybronić i co najlepiej powiedzieć w takiej sytuacjii oto są moje 2 pytania

Opublikowano

W szkole gdzie chodzi duzo moich znajomych robili testy - byla to szkola spoleczna.

Testy byly na takiej zasadzie, ze musielie sie zgodzic twoi rodzice, a jak sie nie zgodzili to mogli cie wywalic ze szkoly, ogolnie to wszyscy sie zgodzili bo dyrektor powiedzial ze jak ktos sie niezgodzi to poprosi o pomoc policje.

Ogolnie to zrobili testy ok 20% szkoly (ok 50 osob), z czego 20-30 osobom wyszlo. Jednego chlopaka, ktory byl podejrzany o sprzedanie towaru paru osobom ze szkoly, wyjebali. Do tego nie zapowiedziane testy pozniej, tym osobom ktorym wyszlo na poczatku.

Oprocz tego, obowiazkowe wizyty w monarze i wyjazd "odwykowy" na majowke.

To wszystko spotkalo gimnazjalistow, czesto tylko ze sladowymi ilosciami thc.

Opublikowano

Jeśli nie chcesz żeby dowiedzieli się twoi opiekunowie to musisz zrobić przerwę i oszukać test. Jeśli jednak uważasz się za wolnego człowieka to jeśli ci grożą konsekwencjami za skorzystanie z prawa odmowy, trudno poddaj się testom tylko pamiętaj, dzień wcześniej obowiązkowo spal grubego blanta, a w razie samowolnych przesłuchań przez dyrekcje pamiętaj, "ch*j was to obchodzi" to powinno być twoje oficjalne stanowisko, nie mają prawa ci nic zrobić jeśli będą próbować nie można się skulić, trzeba walczyć o swoje choć by w sądzie.

Opublikowano

dziwne w kazdym razie ja bym nie wkrecal znajomych z tej pseudo imprezy....bedzie dochodzenie kto gdzie od kogo ile :(

a kiedy bedziesz mial testy? bo thc kreci sie w czlowieku okolo 14 dni pozniej ch**a moga wykryc;/

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+